Demcsák Zsuzsa arca annyira megváltozott, hogy kollégája sem ismerte fel

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa kolléga változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki láthatja, hogy Demcsák Zsuzsa nem olyan, mint volt: kollégája sem ismerte fel. 

Éveken keresztül rendszeresen láthattuk a képernyőn Demcsák Zsuzsát, amióta azonban már nem szerepel annyit, teljesen megváltozott. Amikor egyszer-egyszer feltűnik a tévében, látható is az átalakulás, amit senki nem tud mire vélni. A műsorvezető arca teljesen más, mint egykor volt, alig hasonlít régi önmagára.

Demcsák Zsuzsa arca nagyon megváltozott Forrás: TV2

Egy volt kollégáját is megdöbbentette a változás, amin az egykori műsorvezető keresztülment, fel sem ismerte, amikor az utcán összefutottak. „Nem hittem el, hogy ez Zsuzsa! Először elmentem mellette, aztán visszafordultam, elszégyelltem magam, és elnézést kértem, mert nem ismertem meg” – mondta a Hot! magazinnak.

Intim titkokat árult el a házasságáról Dobó Ágihttp://www.life.hu/sztarok/20190516-intim-titkokat-arult-el-hazassagarol-dobo-agi.htmlDobó Ági a közösségi oldalán válaszolt rajongói nem túl diszkrét kérdéseire. TV + SztárokOrigoCurtis nagy dologra készül: itt fog fellépnihttp://www.life.hu/sztarok/20190516-curtis-nagy-dologra-keszul-itt-fog-fellepni.htmlCurtis élete nagyon jól alakul azóta, hogy részt vett az elvonón: özönlenek a felkérések. TV + Sztárok--Fluor Tomi és Diaz sok nehézségen vannak túl: árulás, lehúzás, támadáshttp://www.life.hu/sztarok/20190516-fluor-tomi-es-diaz-sok-nehezsegen-vannak-tul-arulas-lehuzas-tamadas.htmlFluor Tomi Diazzal való barátságáról és az elmúlt évek nehézségeiről vallott. TV + Sztárok--Caramel kislányáról, Szofiról nyilatkozott: többet tud az életről, mint őhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-caramel-kislanyarol-szofirol-nyilatkozott-tobbet-tud-az-eletrol-mint-o.htmlCaramel igyekszik példás családapaként helytállni és mindent megtanítani kislányának, ami fontos, de olykor úgy érzi, neki kell tanulnia gyermekétől. TV + Sztárok--Majka parasztnak nevezte Tillát a Bezár a bazár! című műsorban – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-majka-parasztnak-nevezte-tillat-a-bezar-a-bazar-cimu-musorban-video.htmlA Bezár a bazár! című vetélkedő két házigazdája, Tilla és Majka nem fogják vissza magukat még a kamerák előtt sem. Akár a vásott kölykök, úgy viccelődnek egymással az adás alatt. Még azt is elnézik a másiknak, ha éppen a nyilvánosság előtt szólnak be egymásnak. TV + SztárokOrigoZalatnay Sarolta Komár Lászlóval való kapcsolatáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190516-zalatnay-sarolta-komar-laszloval-valo-kapcsolatarol-vallott.htmlZalatnay Cini 16 évesen, gimnazista korában találkozott először Komár Lászlóval, akivel nagyon hamar el is jegyezték egymást. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.