Márciusban szenvedett autóbalesetet Lovasi András. Egy rendőrautóval ütközött, a napokban pedig a közösségi oldalára írt bejegyzésében elismerte, hogy ő okozta a balesetet. 

Ahogy mi is megírtuk: márciusban karambolozott terepjárójával Lovasi András zenész. Egy rendőrautóval ütközött. Az autóban ülő egyik rendőrnek 3 foga kitört, egyik kulcscsontja eltört, az autóban utazó rendőrnő könnyebb sérüléseket szenvedett. 

Csütörtökön Lovasi András egy Facebookon közzé tett bejegyzésben elismerte, hogy ő okozta a balesetet. A Ripost megkereste a BRFK-t, akik a következőt válaszolták: 

"Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett ügyben a rendőrök egy férfit hallgattak ki gyanúsítottként közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt" – írták válaszukban. 

Lovasi András elismerte, hogy ő okozta a balesetetFotó: Szabó Gábor - Origo

A lap megkereste Lovasit is, aki elmondta, hogy a nyomozás rendőrségi szakasza lezárult, most az ügyészségen a sor. "Elismertem a bűnösségem, én okoztam a balesetet. Bár már közel két hónapja történt a karambol, még mindig nehéz feldolgoznom, hogy ilyen nagy hibát követtem el. Ráadásul józanul. Huszonegy éve vezetek, megtettem már rengeteg kilométert, de ilyen még nem fordult elő" – fogalmazott a zenész, aki megkereste a sértetteket, hogy bocsánatot kérjen tőlük. 

"Elmondtam nekik, hogy mennyire sajnálom, ami történt. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy mindketten maradandó sérülés nélkül megúszták a karambolt" – mondta a lapnak Lovasi András.