Oszter Alexandra kezét egy nagyszabású bulin kérte meg párja, Popovics Tamás. Mindenki könnyekig hatódott.

Oszter Alexandra és párja megkapták az áldásukat a szerelmükre Oszter Sándortól, habár nem volt mindig ilyen kiegyensúlyozott a kapcsolatuk. A színész és Popovics Tamás között egykor volt feszültség, de ennek mára nyoma sincs. Alexandra kezét a múlt héten egy mesés bulin kérte meg párja, mindenki könnyekig hatódott.

Oszter Alexandrának mesés eljegyzése voltFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Múlt hét pénteken mind a két családot összetrombitálta Tamás, hogy a lányom névnapját méltóképpen megünnepeljük. A Hősök terén találkoztunk, ahová Alexandra párja egy női biciklivel és 39 szál rózsával érkezett” – kezdte a Borsnak Oszter Sándor.

Miután átadta a csokrot és a biciklit, Székesfehérvárra, egy étterembe mentünk, ahol terülj, terülj asztalkám fogadott minket. Volt steak, hal, tenger gyümölcsei és minden, ami szem-szájnak ingere. A talpalávalóról profi zenészek gondoskodtak. Ezután a koccintás sem maradhatott el, én vizet, a többiek pedig pezsgőt ittak Szandra egészségére. A köszöntés után Tamás figyelmet kért, és megkérte tőlem a lányom kezét, amire én az áldásomat adtam. Egy rövid beszéd után a fiataloké volt a terep. Tamás letérdelt, és felhúzott a lányom ujjára egy brillgyűrűt, amitől mindenki könnyekig hatódott” – mesélte a büszke apa, aki ezután hajnalig bulizott szeretteivel.