VV Fanni feltételezett gyilkosát, B. Lászlót kiengedték az előzetesből

Forrás: RTL Sajtóklub -
házi őrizet Novozánszki Fanni B. László előzetes VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni feltételezett gyilkosát, vagyis B. Lászlót kiengedték az előzetesből: házi őrizetbe kerül. 

Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosa, B. László kívánsága teljesült. Korábban azért könyörgött, hogy engedjék haza, most pedig kiengedik az előzetes letartóztatásból. A férfi házi őrizetbe kerül a Fővárosi Törvényszék közleménye szerint. A lakást nem hagyhatja el, és nyomkövetőt kell viselnie.

VV Fanni feltételezett gyilkosa házi őrizetbe kerül Forrás: RTL Sajtóklub

Bűnügyi felügyelet alá kerül az a férfi, akit egy valóságshow szereplőjének a megölésével gyanúsítanak. A Budai Központi Kerületi Bíróság végzését 2019. június 12-én a másodfokon eljáró Fővárosi Törvényszék megváltoztatta, ugyanis úgy ítélte meg, hogy az arányosság, a fokozatosság és a szükségesség elvének szem előtt tartása mellett a bűnügyi felügyelet az eljárás jelenlegi szakaszában már elegendő, de szükséges eszköz is a kényszerintézkedéssel elérni kívánt célok biztosításához.

a gyanúsított a határozatban megjelölt lakást csak külön engedéllyel hagyhatja el,

a bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja továbbra is fennáll,

Blikk

Dunai hajóbaleset: nyilatkozott a Clark Ádám úszódaru kapitányahttp://www.life.hu/news/20190613-dunai-hajobaleset-nyilatkozott-a-clark-adam-uszodaru-kapitanya.htmlA Clark Ádám úszódaru kapitánya elmondta, nagyon nehéz dolguk volt a Hableány roncsának kiemelésekor. NewsOrigoDunai hajóbaleset: ennyibe kerülhetett a Hableány kimentésehttp://www.life.hu/news/20190613-dunai-hajobaleset-ennyibe-kerulhetett-a-hableany-kimentese.htmlKiderült, hogy több tízmillió forintba kerülhetett a Hableány hajó kimentése a Dunából. News--Dunai hajóbaleset: a Viking Sigyn kapitányáról nyilatkozott magyar kollégájahttp://www.life.hu/news/20190613-dunai-hajobaleset-a-viking-sigyn-kapitanyarol-nyilatkozott-magyar-kollegaja.htmlSokan kizárólag a Viking Sigyn ukrán származású kapitányát hibáztatják a Hableány tragédiájáért, de hosszas vizsgálat fogja kideríteni, valójában mi is történt. A hajósról egy magyar kollégája nyilatkozott, elárulta, milyen szakembernek tartja. News--Eltűnt egy 8 éves kislány Budapestről: édesapja kétségbeesve keresihttp://www.life.hu/news/20190613-eltunt-egy-8-eves-kislany-budapestrol-sebestyen-emma-lili.htmlA 8 éves Sebestyén Emma Lilit hétfő óta nem találják. NewsOrigoDunai hajóbaleset: óvadék ellenében szabadul a Viking Sigyn kapitánya, a döntés felháborodást okozotthttp://www.life.hu/news/20190613-ovadek-elleneben-szabadul-a-viking-sigyn-kapitanya-felhaborodtak-a-dontesen.htmlA Viking Sigyn kapitányát 15 millió forint óvadék ellenében kiengedték az őrizetből. A Hableányon szolgáló elhunyt magyar legénység hozzátartozóinak jogi képviselői nem értenek egyet a döntéssel. NewsOrigoDunai hajóbaleset: kisgyermekét ölelve találtak rá egy koreai édesanyára az elsüllyedt Hableányonhttp://www.life.hu/news/20190612-dunai-hajobaleset-kisgyermeket-olelve-talaltak-ra-egy-koreai-edesanyara-az-elsullyedt-hableanyon.htmlSokkoló jelenetnek lehettek szemtanúi a Hableány nevű hajó kiemelése után a hatóság emberei: egy édesanya holttestét találták meg, aki gyermekét szorosan ölelte magához. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.