Hollywoodban elég gyakori, hogy az együtt dolgozó sztárok szerelembe esnek, de az már sokkal ritkább, hogy az így kialakult kapcsolatok tartósak is maradnak. Az alábbi pároknál azonban nemcsak fellángolás volt a forgatások alatt formálódott viszony, hiszen ők azóta is egy párt alkotnak.

Blake Lively és Ryan Reynolds 

Blake Lively és Ryan ReynoldsForrás: Getty Images

Amikor Blake Lively és Ryan Reynolds először találkoztak a Zöld lámás forgatásán, azonnal barátok lettek. Egészen addig, amíg el nem mentek duplarandizni másokkal. Ugyan nem egymás partnereiként érkeztek a vacsorára, ott lobbant fel köztük az igazi szikra. 2011-ben jöttek össze, 2012-ben pedig már meg is esküdtek. Most várják harmadik gyermeküket. 

Ashton Kutcher és Mila Kunis 

Ashton Kutcher és Mila KunisForrás: Thearon W. Henderson / Getty Images North America / AFP

A két színész az Azok a 70-es évek show forgatásán ismerkedtek meg, sőt Mila Kunis Ashton Kutcherrel csókolózott először. Ennek ellenére egészen 2012-ig a való életben nem lobbant fel köztük a láng, akkor azonban visszavonhatatlanul. A pár a magánéletét teljes titokban kezeli, két gyermeküket sem mutatják meg gyakran a nyilvánosságnak, de az biztos, hogy együtt vannak, és boldogok. 

Daniel Craig és Rachel Weisz 

Daniel Craig és Rachel WeiszForrás: Getty Images/FilmMagic/Juan Naharro Gimenez

Sok évre nyúlik vissza a két színész ismeretsége, akkor találkoztak először, amikor még főiskolások voltak, de ott nem lobbant köztük lángra a szerelem. Kapcsolatuk akkor kezdődött, amikor az Álmok otthona című filmen dolgoztak. Bár mindketten kapcsolatban éltek, gyorsan szakítottak partnereikkel. 2011 júniusában házasodtak össze. 


Vincent Kartheiser és Alexis Bledel 

Vincent Kartheiser és Alexis BledelForrás: Joe Klamar / AFP

A két színész a Mad Men forgatásán ismerkedtek meg egymással, és munka közben kezdett el bimbózni a szerelmük. Kapcsolatuk nagyon gyorsan haladt, egy év múlva már el is jegyezték egymást. Titkos esküvőjükre 2014 júniusában került sor, 2015-ben pedig megszületett közös gyermekük. A várandósságot is sikerült a végsőkig titokban tartaniuk, kapcsolatukról és családi életükről azóta sem nyilatkoznak túl gyakran a nyilvánosságnak.