Sztárok, akik a képernyőn kívül is összejöttek: Blake Lively és Ryan Reynolds is így talált egymásra

forgatás sztárok szerelem Blake Lively Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywoodban elég gyakori, hogy az együtt dolgozó sztárok szerelembe esnek, de az már sokkal ritkább, hogy az így kialakult kapcsolatok tartósak is maradnak. Az alábbi pároknál azonban nemcsak fellángolás volt a forgatások alatt formálódott viszony, hiszen ők azóta is egy párt alkotnak.

Blake Lively és Ryan Reynolds

Blake Lively és Ryan Reynolds Forrás: Getty Images

Amikor Blake Lively és Ryan Reynolds először találkoztak a Zöld lámás forgatásán, azonnal barátok lettek. Egészen addig, amíg el nem mentek duplarandizni másokkal. Ugyan nem egymás partnereiként érkeztek a vacsorára, ott lobbant fel köztük az igazi szikra. 2011-ben jöttek össze, 2012-ben pedig már meg is esküdtek. Most várják harmadik gyermeküket.

Ashton Kutcher és Mila Kunis

Ashton Kutcher és Mila Kunis Forrás: Thearon W. Henderson / Getty Images North America / AFP

A két színész az Azok a 70-es évek show forgatásán ismerkedtek meg, sőt Mila Kunis Ashton Kutcherrel csókolózott először. Ennek ellenére egészen 2012-ig a való életben nem lobbant fel köztük a láng, akkor azonban visszavonhatatlanul. A pár a magánéletét teljes titokban kezeli, két gyermeküket sem mutatják meg gyakran a nyilvánosságnak, de az biztos, hogy együtt vannak, és boldogok.

Daniel Craig és Rachel Weisz

Daniel Craig és Rachel Weisz Forrás: Getty Images/FilmMagic/Juan Naharro Gimenez

Sok évre nyúlik vissza a két színész ismeretsége, akkor találkoztak először, amikor még főiskolások voltak, de ott nem lobbant köztük lángra a szerelem. Kapcsolatuk akkor kezdődött, amikor az Álmok otthona című filmen dolgoztak. Bár mindketten kapcsolatban éltek, gyorsan szakítottak partnereikkel. 2011 júniusában házasodtak össze.


Vincent Kartheiser és Alexis Bledel

Vincent Kartheiser és Alexis Bledel Forrás: Joe Klamar / AFP

A két színész a Mad Men forgatásán ismerkedtek meg egymással, és munka közben kezdett el bimbózni a szerelmük. Kapcsolatuk nagyon gyorsan haladt, egy év múlva már el is jegyezték egymást. Titkos esküvőjükre 2014 júniusában került sor, 2015-ben pedig megszületett közös gyermekük. A várandósságot is sikerült a végsőkig titokban tartaniuk, kapcsolatukról és családi életükről azóta sem nyilatkoznak túl gyakran a nyilvánosságnak.

Majkát nem jelölték a Petőfi Zenei Díjrahttp://www.life.hu/sztarok/20190621-majkat-nem-jeloltek-a-petofi-zenei-dijra.htmlMajkát nem jelölték a Petőfi Zenei Díjra. TV + SztárokOrigoElveszett Debreczeni Zita kutyája, Pamacshttp://www.life.hu/sztarok/20190621-elveszett-debreczeni-zita-kutyaja-pamacs.htmlElveszett Debreczeni Zita kutyája. TV + Sztárok--Horváth Ádám özvegye, Csűrös Karola nyilatkozott a rendező harcárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190621-horvath-adam-ozvegye-csuros-karola-nyilatkozott-a-rendezo-harcarol.htmlHorváth Ádám rendező 89 évesen távozott az élők sorából, harcáról a gyilkos kórral felesége, Csűrös Karola nyilatkozott.. TV + Sztárok--Gáspár Győző nincs jól, a sok stressztől a pánikbetegsége is kiújulthttp://www.life.hu/sztarok/20190620-gaspar-gyozo-nincs-jol-a-sok-stressztol-a-panikbetegsege-is-kiujult.htmlGáspár Győzőnek kiújult a pánikbetegsége. TV + SztárokOrigoA rendőr hibázhatott Vilmos hercegék baleseténélhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-a-rendor-hibazhatott-vilmos-hercegek-balesetenel.htmlZebrán gázolt Vilmos herceg és Katalin hercegné konvoja. Most úgy tűnik, hogy az egyik felvezető rendőr lehetett a hibás. TV + Sztárok--Vicces videóban reagált válásuk hírére Ashton Kutcher és Mila Kunishttp://www.life.hu/sztarok/20190620-vicces-videoban-reagalt-valasuk-hirere-ashton-kutcher-es-mila-kunis.htmlAshton Kutcher és Mila Kunis egy vicces videóban reagált azokra a pletykákra, miszerint válnak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.