Dukai Regina elárulta, szerinte egyáltalán nem motiváló, ha a közösségi oldalakon a lányok a kis hájukat mutogatják. Az edzést és a feszes testet tartja követendő példának.

Manapság egyre nagyobb trend a plus size kategória, és az ebbe a csoportba tartozó lányok előszeretettel mutatják meg kibuggyanó úszógumijukat közösségi oldalaikon. Dukai Regina egy műsorban árulta el, hogy bizony ő ezt nem tartja jónak, sokkal jobban motiválja, ha valaki edzőteremből posztol és mindent megtesz a szép bikinialak érdekében. 

Dukai Reginát a sportos lányok inspiráljákForrás: TV2

„Megoszlanak a vélemények arról, hogy az Instagramon és a Facebookon kit mi motivál. Nagyon sokan szeretik feltenni, hogy ők bizony nem edzenek, kis háj, sminknélküliség. Természetesen nincs azzal probléma, ha valaki smink nélkül megy edzeni. Úgyhogy engem azok a lányok motiválnak, akik ugrálóköteleznek és kiteszik a jó kis bikinibodyjukat. Ha fáradtak, ha nem, mennek edzeni” – írta meg a műsor nyomán a Blikk.

Dukai Regina elárulta, mi a titka tökéletes stílusának
Meseszép helyen nyaral Dukai Regina. A modell a pihenés ideje alatt sem hagyja magára követőit, most épp egyik legjobb stílustippjét osztotta meg velük.