Demcsák Zsuzsát csodás szerelmi vallomással lepte meg indiai férje, Krishan

Forrás: Instagram -
szerelmi vallomás Demcsák Zsuzsa vallomás férj
Demcsák Zsuzsa boldog: indiai férje a Facebook-üzenőfalon tudatta vele, hogy nagyon szereti.

Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsa indiai férje már tanul magyarul. Ezt bizonyítja az a bejegyzés is, amelyet nemrég a felesége Facebookjára posztolt. Krishan egy csodás szerelmi vallomást tett közzé. Ezt írta: „Szeretlek! Drága kincsem”.

Persze Zsuzsa nem is tudta magában tartani a boldogságát, kifotózta a képet és kijelentette, neki már jól indult a napja.

Istenes Bencére szinte rá sem ismerni: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190702-istenes-bencere-szinte-ra-sem-ismerni.htmlLevágatta haját Istenes Bence: szinte alig ismerni rá a műsorvezetőre. TV + Sztárok--Meghan hercegné kizárná a nyilvánosságot a kis Archie keresztelőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-meghan-hercegne-kizarna-a-nyilvanossagot-a-kis-archie-keresztelojerol.htmlA királyi család egy bennfentese szerint szombaton keresztelik meg Harry herceg és Meghan hercegné kisfiát, Archie-t. A hírek azonban arról szólnak, hogy a hercegné nem szeretné, hogy fotósok legyenek jelen a nagy eseményen. TV + Sztárok--Lily Allen örül, hogy még él, a függőségei felemészthették volnahttp://www.life.hu/sztarok/20190701-lily-allen-orul-hogy-meg-el-fuggosegei-felemeszthettek-volna.htmlMeglepő kijelentést tett a napokban Lily Allen. Az énekesnő azt mondta, csoda, hogy még életben van, ugyanis a hirtelen jött sztárság nagyon könnyen az életébe kerülhetett volna. TV + Sztárok--Meghan Markle és Harry herceg már a harmadik dadust veszik fel gyermekük melléhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-meghan-markle-es-harry-herceg-mar-a-harmadik-dadust-veszik-fel-gyermekuk-melle.htmlÚgy tűnik, Meghan Markle és Harry herceg a dadusokat sem tudják megtartani. TV + Sztárok--18 éves korában elhunyt a tehetséges rapper, Hella Sketchyhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-18-eves-koraban-elhunyt-a-tehetseges-rapper-hella-sketchy.htmlKábítószer-túladagolásban meghalt Hella Sketchy rapper. TV + Sztárok--Hatalmas megtiszteltetés érte Borbély Alexandráthttp://www.life.hu/sztarok/20190701-hatalmas-megtiszteltetes-erte-borbely-alexandrat.htmlBorbély Alexandra meghívást kapott a Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztiválra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.