Hofi Géza özvegye nem foglalkozik az udvarlóival

Forrás: Fotó: FORTEPAN/RÁDIÓ ÉS TELEVÍZIÓ ÚJSÁG -
halál házasság özvegy udvarló szerelem Hofi Géza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már 17 éve, hogy elhunyt Hofi Géza Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas humorista. Özvegyét, Ildikót ostromolják a férfiak, ám ő nem adja be a derekát. Még mindig úgy él, mintha a férje hazavárná. 

„Tizenhét év alatt számos udvarlóm akadt, már vagy nyolcszor biztosan férjhez mehettem volna, de ezekből soha semmit nem vettem észre. Mindig mondtam, sietek haza Gézához! Sokszor a mai napig úgy lépek be a lakásba, mintha ő várna rám. Olyan elementáris hatással volt rám férfiként, hogy nem tudom elveszíteni” – mesélte a Borsnak Hofi Géza özvegye, Ildikó. A Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas humorista 2002-ben hunyt el.

Hofi Gézát imádta a közönség Forrás: Fotó: FORTEPAN/RÁDIÓ ÉS TELEVÍZIÓ ÚJSÁG

Ildikónak fél óra elég volt ahhoz, hogy beleszeressen Hofiba, emlékét azóta is őrzi. „Egy félrement telefonhívásnak köszönhetően ismertem meg. Hofi Géza vagyok, és Kovácsnét keresem. Én hirtelen felvisítottam, aki ismer, az tudja, hogy nálam az nem egy halk pillanat” – árulta el az özvegy. Utána fél órán át beszélgettek egymással. „Meghívott az előadására, hatalmas szervezést igényelt, de elmentem. Elképesztő jelenléttel bírt, és olyan magas volt. Vittem neki virágot, ő pedig meginvitált a bárba, ahol mindössze harminc percre volt szükségem, hogy végletesen beleszeressek” – folytatta Ildikó.

Azt is elmesélte, hogy Hofi nem igazán ünnepelte a születésnapokat, a névnapokon viszont mindig hatalmas mulatságot rendeztek.

Meghan hercegné kizárná a nyilvánosságot a kis Archie keresztelőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-meghan-hercegne-kizarna-a-nyilvanossagot-a-kis-archie-keresztelojerol.htmlA királyi család egy bennfentese szerint szombaton keresztelik meg Harry herceg és Meghan hercegné kisfiát, Archie-t. A hírek azonban arról szólnak, hogy a hercegné nem szeretné, hogy fotósok legyenek jelen a nagy eseményen. TV + Sztárok--Lily Allen örül, hogy még él, a függőségei felemészthették volnahttp://www.life.hu/sztarok/20190701-lily-allen-orul-hogy-meg-el-fuggosegei-felemeszthettek-volna.htmlMeglepő kijelentést tett a napokban Lily Allen. Az énekesnő azt mondta, csoda, hogy még életben van, ugyanis a hirtelen jött sztárság nagyon könnyen az életébe kerülhetett volna. TV + Sztárok--Eva Longoria Budapestre érkezetthttp://www.life.hu/sztarok/20190701-eva-longoria-budapestre-erkezett.htmlEgymásnak adják a kilincset a világsztárok Budapesten. Jason Momoa és Arnold Schwarzenegger után most Eva Longoria is a magyar fővárosba érkezett. TV + Sztárok--Debreczeni Zita fotóját az egyik internetes társkeresőn láttákhttp://www.life.hu/sztarok/20190701-debreczeni-zita-fotojat-az-egyik-internetes-tarskereson-lattak.htmlÚgy tűnik, hogy visszaéltek Debreczeni Zita fotójával, erre az egyik követője hívta fel a figyelmét. Az egyik internetes társkeresőn valaki az ő arcával próbál párt találni. TV + Sztárok--Miley Cyrus melltartó nélkül, átlátszó felsőben koncertezett (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190701-miley-cyrus-melltarto-nelkul-atlatszo-felsoben-koncertezett.htmlMég kislányként ismerte meg a világ Miley Cyrust. A mosolygós énekes azóta már egy vadabb oldalát mutatja a nyilvánosságnak. Most melltartó nélkül koncertezett. TV + Sztárok--Cseke Katinka őszintén elmondta, miért hagyta ott a Jóban Rosszbanthttp://www.life.hu/sztarok/20190701-cseke-katinka-oszinten-elmondta-miert-hagyta-ott-a-joban-rosszbant.htmlTizenegy év után elhagyja a Jóban Rosszban című sorozatot Cseke Katinka. A színész most őszintén elmesélte, hogy miért hozta meg ezt a nagy döntés. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.