Kenderesi Tamás kifizetné a bírságot, hogy hazajöhessen

Forrás: Origo -
Dél-Korea szexuális zaklatás Kenderesi Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kenderesi Tamást szexuális zaklatással vádolják: rácsapott egy koreai táncoslány fenekére. A sportoló nem hagyhatja el Dél-Koreát, de a hírek szerint mindent megtenne azért, hogy hazajöhessen.

Kenderesi Tamás komoly bajba keveredett Dél-Koreában, az úszót szexuális zaklatással vádolják, ezért nem is hagyhatja el az országot. Az ügyben azóta nyilatkozatot adott ki a Magyar Úszó Szövetség, később pedig a sportoló is megszólalt. Elutasítja a szexuális zaklatás vádját, de töredelmesen bevallotta, hogy egy szórakozóhelyen hozzáért az ott dolgozó táncoslány fenekéhez.

Kenderesi Tamás kifizetné a bírságot, hogy hazajöhessen Forrás: Origo

Az úszót kihallgatták, majd elengedték vasárnap, de az ezt követő 10 napban nem hagyhatná el Dél-Koreát, a legfrissebb hírek szerint azonban Kenderesi Tamás szeretne hazajönni. A Blikk a Yonhap News Agencyre hivatkozva azt írja, az úszó a rendőrségnek elmondta, hogy szeretne hazajönni, és ezért a bírság kifizetésére is hajlandó, ami a milliós nagyságrendet is elérheti.

Megtörte a csendet Kenderesi Tamás barátnője, Szilovics Fanni

Sokatmondó képet posztolt Szilovics Fanni kézilabdázó, a szexuális zaklatással vádolt Kenderesi Tamás barátnője. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.