György herceg köszöntötte a veszélyes bűnözőt, aki simán besétált a Kensington-palotába

Forrás: Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang -
bűnöző Lajos herceg biztonsági szolgálat Sarolta hercegnő Kensington-palota György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veszélyes bűnöző jutott be a Kensington-palotába nemrégiben. György herceg és testvérei épp a kertben játszottak, ők köszöntötték a férfit, aki bútort szállított. Vilmos herceg szerint a jövőben még inkább figyelemmel kell kísérni, ki lép be a palotába.

Korábban kínzásért ítélték el a 40 éves Darren Benjamint, aki nemrégiben bejutott a Kensington-palotába. A férfi most bútorszállítóként dolgozik, a biztonságiak így beengedték, amikor valamit kollégáival együtt vitt a palotába. Hét évet töltött börtönben, miután egy 20 perces kínzási rituálé alatt vízzel leforrázta egy ember hátát.

Amikor Darren megérkezett, György herceg a testvéreivel épp a kertben játszott, üdvözölték is a férfit. Velük volt a dadusuk, Teresa Borallo is. A Ripost a Daily Starra hivatkozva azt írja, hogy Vilmos herceg hisz abban, hogy új esélyt kell adni a büntetésüket letöltött bűnözőknek, mégis szeretné, ha kivizsgálnák az ügyet. Hogyan lehet az, hogy a biztonsági ellenőrzés ennyire átsiklott egy ilyen dolog felett.

Vilmos herceg aggódik, hogy baja eshetett volna a gyermekeinek Forrás: Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.