11 évvel a halála után teljesen elfelejtették Antal Imrét: a sírját senki sem gondozza

Forrás: Máté Krisztián -
Reviczky Gábor síremlék vagyon Antal Imre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Antal Imre július 31-én ünnepelte volna 84. születésnapját, ám úgy tűnik, hogy erről minden barátja, kollégája, de még a hozzá legközelebb álló Jenei Józsi is elfeledkezett. A Bors kilátogatott a nagy nevettető sírjához: se egy gyertyát, se egy szál virágot nem talált.

A zongora formájú sírkő előtt csak egy napszívta művirág árválkodott, jól látható, hogy az emlékhelyet senki sem gondozza. Reviczky Gábor rendszeresen dolgozott Antal Imrével, ő sem érti a helyzetet. Így nyilatkozott a lapnak:
"Méltatlanul elfeledték élete utolsó éveire, csupán az RTL Klub gondolt rá, amikor a Szeszélyest forgatták. Szegény, nagyon visszahúzódó volt, az öltözőjében egyedül volt a betegsége miatt. Nagy kegyelem volt az a pár adás a csatorna részéről, ugyanis akkoriban komoly anyagi gondjai voltak, már teljesen kiforgatta mindenéből a barátja, akit, úgy tudom, el is tartott. Ennek fényében szomorú, hogy legalább ilyenkor nincs friss virág a sírján."

Antal Imrét kiforgatták a vagyonából Forrás: Máté Krisztián

A katonaság alatt, őrségben fagytak el Antal Imre ujjai, ezért kellett felhagynia a zongorázássalhttp://www.life.hu/drlife/20181123-a-katonasag-alatt-orsegben-fagytak-el-antal-imre-ujjai-ezert-kellett-felhagynia-a-zongorazassal.htmlAzt a nagyközönség is tudta, hogy a jobb keze ízületi gyulladása miatt kényszerült elhagyni a zongoraművészi pályát a hetvenes évek elején Antal Imre. Hogy mi okozta a betegséget, arról azonban a művész soha nem beszélt, de most Koncz Gábor elárulta. Dr. LifeOrigoTíz éve hunyt el Antal Imre: nehezek voltak számára az utolsó évekhttp://www.life.hu/sztarok/20180421-tiz-eve-hunyt-el-antal-imre-nehezek-voltak-szamara-az-utolso-evek.htmlTíz éve már, hogy Antal Imre távozott az élők sorából. A művész életének utolsó időszakai nagyon nehezek voltak, betegsége miatt sokan kihasználták: még ki is rabolták a színművészt. TV + SztárokOrigoAntal Imre barátja, Jenei József teljesen elszegényedetthttp://www.life.hu/sztarok/20180415-antal-imre-baratja-jenei-jozsef-teljesen-elszegenyedett.htmlSzerény körülmények között, balatoni nyaralójában éli mindennapjait Antal Imre legjobb barátja, Jenei József. TV + SztárokOrigoNem sok maradt Antal Imre hagyatékából: azt is elárverezikhttp://www.life.hu/sztarok/20171214-nem-sok-maradt-antal-imre-hagyatekabo.htmlTöbb kincset is árverésre bocsátanak Antal Imre hagyatékából, a többi között önéletrajzi könyve eredeti, írógéppel írt változatát. TV + SztárokOrigoAntal Imre hagyatékára lehet most licitálni http://www.life.hu/sztarok/20171213-licitalni-lehet-antal-imre-hagyatekara.htmlAntal Imre hagyatékából különleges gyöngyszemekre lehet bukkani az interneten, ráadásul elképesztően alacsony áron. TV + Sztárok--Antal Imre tragédiájáról mesélt élettársa, Csulihttp://www.life.hu/kult/20170116-antal-imre-tragediajarol-meselt-elettarsa-jenei-jozsef-csuli.htmlAntal Imre magánéletéről nem sokat tudni. Családja nem volt, a humornak, a munkájának élt. Jenei József - vagy ahogy a humorista hívta, Csuli - volt negyvenhárom évig a művész mellet. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.