Ázsia Expressz 2: Gáspár Evelin a kamerák előtt fakadt sírva - Videó

összeomlás videó Gáspár Evelin sírás Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin nagybátyjával, Gáspár Zsoltival vállalta az Ázsia Expressz második szériáját, amiben ezúttal Indiát és Srí Lankát kellett meghódítaniuk a versenyzőknek. Nem volt mindig zökkenőmentes a feladat végrehajtása.

Augusztus 26-án indul az Ázsia Expressz második évada, ahol ezúttal Srí Lankán és Indiában teszik próbára a sztárpárokat.

Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti együtt vágtak neki a sokszor embert próbáló kalandtúrának. Az előzetesből pedig kiderül, hogy többen omlottak össze már az elején. Gáspár Evelin és Horváth Gréta influencer is a kamerák előtt sírta el magát, de Janicsák Veca is kiakadt egy feladat közben.

Gáspár Evelin nyilvánosan vetkőzött

Gáspár Evelin elmesélte, hogy az Ázsia Expressz forgatásán kénytelen volt nyilvános helyen, egy buszmegállóban átöltözni. Nagy felháborodást keltett ezzel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.