Nyilvános szex miatt tartóztattak le hat nyugdíjast Fairfieldben (USA). A legidősebb résztvevő 85 éves!

A nyilvános szex sok ember fantáziájában megfordul, és vannak, akik életük alkonyán jutnak csak el odáig, hogy beteljesülhessen ez a vágyuk. Vélhetően ez történt azzal a hat idős emberrel, akik végül a rendőrségen kötöttek ki.

A rendőrök a Grace Richardson természetvédelmi területen razziáztak augusztus 9-én, amikor egy nyilvánosan szexelő csoportra lettek figyelmesek, ám ami még inkább meglepte őket, az a tagok életkora: Daniel Dobbins (67), Otto D. Williams (62), Charles L Arditó (75), John Linartz (62), Richard Butler (82) és felesége, Joyce Butlerre (85).

A nyilvánosan szexelő nyugdíjasok az interneten találtak rá a helyre (Illusztráció)Forrás: Shutterstock

A területre egyébként nem véletlenül tévedtek a nyugdíjasok, egy, az interneten is fellelhető „városi szexkalauz" ajánlja ezt az erdős részt azoknak, akik unják a négy fal biztosította intimitást. Emiatt is tart a helyi rendőrség időről időre ilyen jellegű razziákat.

A Daily Mail szerint a bujálkodókat kihallgatásuk után elengedték, miután megígérték, hogy mindannyian megjelennek majd a bíróságon, ahol garázdaságért és közszeméremsértésért kell majd felelniük.