Pásztor Anna visszatért oda, ahol tavaly egyik rajongója meg akarta ölni

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
rajongó gyilkossági kísérlet Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évvel ezelőtt a Budapest Parkban akarta megölni egyik fanatikus rajongója Pásztor Annát. Az énekesnő visszatért a szörnyű emlék helyszínére.

2018 augusztus elején támadt rá egy fanatikus rajongó Pásztor Annára a Budapest Parkban. A férfi régóta zaklatta az énekesnőt, majd a cipőjébe rejtett késsel akarta kioltani az életét.

Szerencsére nem történt tragédia a gyilkossági kísérletből, a 40 éves férfit azonnal letartóztatták, aki később öngyilkosságot követett el zárkájában.

Pásztor Anna Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az énekesnőt nagyon megviselték a történtek, de újra visszatért a tett helyszínére, maga mögött hagyva démonait.

„Az elmúlt egy év nagyon megszorongatott lelkileg. Nem volt könnyű szembenézni azzal, hogy az életemre törtek, és a családomat és a zenekaromat is megfenyegették. Azóta szerencsére semmilyen atrocitás nem ért minket, próbáljuk elfelejteni és feldolgozni a történteket, de az egyéves évforduló mindnyájunk számára felkavaró volt. Nehéz volt elnyomni az érzelmeket, a színpadra lépés előtt még a könnyeimmel küszködtem, és reménykedtem, hogy ezúttal az élet nem ismétli meg önmagát. Szerencsére gond nélkül, hatalmas sikerrel ment le a koncert, amivel úgy érzem, végérvényesen lezártuk a múltat” – idézte a Bors Anna szavait.

Pásztor Anna megszólalt: "Nem vagyok hajlandó félelemben élni"

Pásztor Anna tévéműsorban szólalt meg azután, hogy kiderült, egy őrült rajongó végezni akart vele legutóbbi koncertjén.

Ázsia Expressz 2: autóbalesetet szenvedett Demcsák Zsuszahttp://www.life.hu/sztarok/20190826-azsia-expressz-2autobalesetet-szenvedett-demcsak-zsusza.htmlAz Ázsia Expressz második szériájának első epizódját augusztus 26-án láthatják a TV2 nézői. Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea együtt vettek részt a megmérettetésben. Kiderült, hogy rögtön a forgatások elején autóbalesetet szenvedtek Srí Lankán.TV + SztárokOrigoMajka elárulta, miért szállt be a magyar fociba: fiai miatt is tettehttp://www.life.hu/sztarok/20190826-majka-elarulta-miert-szallt-be-a-magyar-fociba-fiai-miatt-is-tette.htmlMajka úgy döntött, beszáll a magyar fociba és szülővárosában, Ózdon társaival megalapították az Ózdi Hétvölgy Focisulit. Elárulta, miért tette és mi lesz a szerepe.TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: így hatott az elzártság Liu Shaolin Sándorra és testvérérehttp://www.life.hu/sztarok/20190825-azsia-expressz-2-igy-hatott-az-elzartsag-liu-shaolin-sandorra-es-testverere.htmlLiu Shaolin Sándor és testvére, Liu Shaoang, azaz Ádó is versenyeztek az Ázsia Expressz 2-ben. Az őket ért megpróbáltatásokról beszéltek egy fotózás szünetében. TV + SztárokOrigoGáspár Bea nagyon boldog: találkozhatott Charlie-valhttp://www.life.hu/sztarok/20190825-gaspar-bea-nagyon-boldog-talalkozhatott-charlieval.htmlGáspár Bea óriási boldogságát mutatta meg az Instagram-oldalán. TV + SztárokOrigoAda bikiniben búcsúzik a nyártól - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190824-ada-bikiniben-bucsuzik-a-nyartol.htmlAda ezzel a képpel búcsúzott el máris a nyártól. TV + Sztárok--Majka hatalmasat esett a Strand Fesztivál színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20190824-majka-hatalmasat-esett-a-strand-fesztival-szinpadan.htmlMajkát a Strand Fesztiválon érte kisebb baleset: a zenész a színpadon esett hanyatt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.