Egy évvel ezelőtt a Budapest Parkban akarta megölni egyik fanatikus rajongója Pásztor Annát. Az énekesnő visszatért a szörnyű emlék helyszínére.

2018 augusztus elején támadt rá egy fanatikus rajongó Pásztor Annára a Budapest Parkban. A férfi régóta zaklatta az énekesnőt, majd a cipőjébe rejtett késsel akarta kioltani az életét.

Szerencsére nem történt tragédia a gyilkossági kísérletből, a 40 éves férfit azonnal letartóztatták, aki később öngyilkosságot követett el zárkájában.

Pásztor AnnaFotó: Szabó Gábor - Origo

Az énekesnőt nagyon megviselték a történtek, de újra visszatért a tett helyszínére, maga mögött hagyva démonait.

„Az elmúlt egy év nagyon megszorongatott lelkileg. Nem volt könnyű szembenézni azzal, hogy az életemre törtek, és a családomat és a zenekaromat is megfenyegették. Azóta szerencsére semmilyen atrocitás nem ért minket, próbáljuk elfelejteni és feldolgozni a történteket, de az egyéves évforduló mindnyájunk számára felkavaró volt. Nehéz volt elnyomni az érzelmeket, a színpadra lépés előtt még a könnyeimmel küszködtem, és reménykedtem, hogy ezúttal az élet nem ismétli meg önmagát. Szerencsére gond nélkül, hatalmas sikerrel ment le a koncert, amivel úgy érzem, végérvényesen lezártuk a múltat” – idézte a Bors Anna szavait.

Pásztor Anna megszólalt: "Nem vagyok hajlandó félelemben élni"
Pásztor Anna tévéműsorban szólalt meg azután, hogy kiderült, egy őrült rajongó végezni akart vele legutóbbi koncertjén.