Béres Alexandra megmutatta elképesztő hajlékonyságát – Videó

hajlékonyság videó Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Alexandra elképesztően hajlékony, amit egy videóval is bizonyít.

Hihetetlen formában van Béres Alexandra. A szexi fitneszversenyző még kiélvezi a nyár utolsó napjait, és a tengerparton tölti az idejét a családjával. Mutatjuk a videót, amitől mindenki lélegzete eláll.

Ekkorát nőttek Béres Alexandra lányai

Gyönyörű nagylányokká nőttek Béres Alexandra lányai.

Megszületett Cookyék második gyermeke, Nátánhttp://www.life.hu/csalad/20190829-megszuletett-cookyek-masodik-gyermeke-natan.htmlMegszületett Cooky és Debóra második közös gyermeke. A kis Nátánról fotót is mutattak. Család--Csányi Sándor felesége, Tenki Réka újra babát várhttp://www.life.hu/csalad/20190829-csanyi-sandor-felesege-tenki-reka-ujra-babat-var.htmlMásodik gyermekével várandós Tenki Réka, Csányi Sándor felesége. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoTartósabbak és boldogabbak lennének a házasságok, ha külön ágyban aludnának az emberekhttp://www.life.hu/csalad/20190828-tartosabbak-es-boldogabbak-lennenek-a-hazassagok-ha-kulon-agyban-aludnanak-az-emberek.htmlA párnak nincsenek gyerekei, saját bevallásuk szerint a kapcsolatuk remekül működik, mégis van valami különös szokásuk, ami megosztja még a barátaikat is. Nyolc éve élnek együtt, ebből pedig hét éve alszanak külön hálószobában. Miért dönt úgy egy pár, hogy a társadalmi normáktól eltérő szabályokat állít fel a házasságában? Miért gondoljuk azt elsőre, hogy ez a szokás magával hozza az elhidegülést? CsaládOrigoEzzel teszik tönkre gyermekük életét a szülők válás alatthttp://www.life.hu/csalad/20190825-ezzel-teszik-tonkre-gyermekuk-eletet-a-szulok-valas-utan.htmlMinden gyermeknek joga lenne teljes családban nevelkedni, de sajnos a válás a házasság intézményének létezése óta része a kapcsolatoknak. Ebben a stresszes, felkavaró és összezavarodott időszakban sajnos a szülők hajlamosak olyan hibákat elkövetni, amik hatalmas károkat okozhatnak gyermekükben. Most a leggyakoribbakat gyűjtöttük össze. CsaládOrigoKiskutyával bővült Ördög Nóra és Nánási Pál családjahttp://www.life.hu/csalad/20190827-kiskutyaval-bovult-ordog-nora-es-nanasi-pal-csaladja.htmlEgy kiskutyával bővült Ördög Nóra és Nánási Pál családja. CsaládOrigo7 Disney-gonosz, akik nem is annyira elvetemültek, mint elsőre hinnédhttp://www.life.hu/csalad/20190820-7-disney-gonosz-akik-nem-is-annyira-elvetemultek-mint-elsore-hinned.htmlA gyermekkorunkba némi sötétséget csempésző Disney mesék gonoszai felnőtt fejjel már nem is tűnnek annyira megátalkodottnak, sőt. Az emberi hibákkal, rossz tulajdonságokkal felruházott antihősök döntései és cselekedetei mögött kézzelfogható, emberi vágyak, érzések sorakoznak. Sok esetben talán könnyebben is tudunk velük azonosulni, mint a hercegnőkkel és hercegekkel. Felnőttként újranézve ezeket a meséket te is láthatod, hogy bizony nem ördögtől való a gonoszságuk. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.