Vajna Tímea elmondta, miért őt vette feleségül Andy Vajna

Forrás: Vajna Tímea/Facebook -
Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Vajna Timi és Andy Vajna kapcsolatáról mindig is sokat lehetett olvasni, most az özvegy a Hollywoodban élő magyar újságírónőnek, Návai Anikónak beszélt a szerelmükről.

A beszélgetést tartalmazó kötet nyomán a Story arról ír, Timi szerint miért éppen őt választotta az üzletember.

"Azt mondta, azért, mert nagyon jó lelkem van. Jól bánok az emberekkel is, az állatokkal is... És mindig mindent odaadnék másnak. Az biztos, hogy nagyon szeretek adni. Mindig számíthatott rám. Ott voltam mellette, kötöztem a sebeit, ápoltam, fürdettem, viccelődtem vele, jókedvre derítettem. Azt is mondta a sofőrjének, hogy azt szereti bennem, hogy nem tud kontrollálni. Szerintem olyan lehettem, mint az anyukája. Minél jobban próbáltam távolságot tartani, annál jobban jött utánam. Nem csüngtem a nyakán, hanem kialakítottam a saját életemet" - nyilatkozta Tímea.

Forrás: Vajna Tímea/Facebook

Elhunyt a lengyel kézilabdázó: autóbalesetet szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20190828-autobalesetben-34-eves-koraban-elhunyt-dominik-plocienniczak-lengyel-kezilabdazo.htmlElhunyt Dominik Plócienniczak, lengyel kézilabdázó. A sportoló 34 éves volt, autóbalesetet szenvedett. TV + Sztárok--A körülményekhez képest jól érezte magát Szaxi Maxi a halála előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190828-a-korulmenyekhez-kepest-jol-erezte-magat-szaxi-maxi-fekete-gyula-a-halala-elott.htmlHosszú betegség után hunyt el az elmúlt héten Szaxi Maxi, azaz Fekete Gyula, zenész. A Hungária, majd a Dolly Roll együttes szaxofonosa 68 éves volt, 5 évvel ezelőtti agyvérzéséből soha nem épült fel teljesen. Most testvére, Gábor mesélt arról, milyen állapotban volt a bátyja. TV + Sztárok--Féltették barátai Mujahid Zolit, nehogy Szécsi Pál sorsára jussonhttp://www.life.hu/sztarok/20190811-feltettek-baratai-mujahid-zoli-enekest-nehogy-szecsi-pal-sorsara-jusson.htmlA tragikus sorsú Szécsi Pál dalait a mai napig több zenész is feldolgozza. Gyakran énekli őket Mujahid Zoli is, aki sorsközösséget érez Szécsivel. TV + Sztárok--Régi fotóval vallott szerelmet Istenes Bence Csobot Adélnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190811--regi-fotoval-vallott-szerelmet-istenes-bence-csobot-adel.htmlAz X-Faktor harmadik szériájában találkozott egykor Csobot Adél és Istenes Bence. A műsorvezető most egy dekoltázshangsúlyos képpel emlékszik vissza arra, mikor figyelt fel Adélra. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huKözös fotón Lilu és Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20190809-kozos-foton-lilu-es-rubint-reka-fitneszedzo.htmlA minap készített interjút Rubint Rékával Lilu. Nem győzte hangsúlyozni, mennyire csodálja a háromgyermekes edzőt, hogy temérdek munka mellett is így, ennyire „egyben van” az élete. Közös fotót is készítettek. TV + SztárokOrigoPintér Tibor: "Jenifer alapvetően gátlásos lány"http://www.life.hu/sztarok/20190808-pinter-tibor-jenifer-alapvetoen-gatlasos-lany.htmlPintér Tibort nem zavarja, ha barátnője, Ilyés Jenifer bikinis képet posztol. Sőt! TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.