Gáspár Zsolti elszólta magát: indiai férfi mellett találhat rá a boldogság Gáspár Evelinre

Forrás: TV2 -
Ázsia Expressz Gáspár Zsolt szerelem Gáspár Evelin India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet, hogy sikerrel jár Gáspár Zsolti: unokahúga, Gáspár Evelin összejöhet azzal a férfival, akit még az Ázsia Expressz forgatásán ismert meg.

Mint már megírtuk, Gáspár Evelin nagyon népszerű volt az ázsiai férfiak körében, egyikük még feleségül is kérte őt az Ázsia Expressz forgatásán. A TV2 Mokkájában most Gáspár Zsolti elszólta magát, lehet, hogy sikerül a terve és unokahúga egy indiai férfi oldalán találja meg a boldogságot.

Evelinnek tetszett is ez a srác, lehet, hogy lesz ebből még valami. Írt nekünk valamelyik oldalon, hogy fog Magyarországra jönni és szeretne velünk találkozni. Neki tetszik ez a dolog, én úgy látom. Győzőnek is megmutattuk a gyereket, neki is tetszett, mert Indiából való a srác és mi is onnan származunk valamilyen módon."

Visszaéltek Jakupcsek Gabriella nevévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190904-visszaeltek-jakupcsek-gabriella-nevevel.htmlVisszaéltek Jakupcsek Gabriella nevével. A tévés most a közösségi oldalán öntött tiszta vizet a pohárba. TV + Sztárok--Munka közben érte kisebb baleset Zsidró Tamásthttp://www.life.hu/sztarok/20190904-munka-kozben-erte-kisebb-baleset-zsidro-tamast.htmlTakarítás közben érte kisebb baleset Zsidró Tamást. TV + SztárokOrigoKiakadt Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20190904-kiakadt-hernadi-judit-lanya-tarjan-zsofi.htmlKellemetlen dolog történt Tarján Zsófival, amiről még a közösségi oldalán is beszámolt. TV + SztárokOrigoA rákkal folytatott küzdelméről vallott Pásztor Erzsi - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190904-a-rakkal-folytatott-kuzdelmerol-vallott-pasztor-erzsi.htmlPásztor Erzsit tavaly diagnosztizálták rákkal, keményen küzdött a betegség ellen. Elmondta, hogyan tudta legyűrni a gyilkos kórt. TV + SztárokOrigoNyilvános lesz L. L. Junior kisfiának temetésehttp://www.life.hu/sztarok/20190904-nyilvanos-lesz-l-l-junior-kisfianak-temetese.htmlL. L. Junior közösségi oldalán tette közzé a hírt, pénteken temetik néhány napja tragikus körülmények között elhunyt kisfiát, Dávidkát. TV + Sztárok--Kamarás Iván a reinkarnációról és a túlvilágról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190904-kamaras-ivan-a-reinkarnaciorol-es-a-tulvilagrol-vallott.htmlKamarás Iván elárulta, hisz a reinkarnációban. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.