Janicsák Veca összebalhézott Gáspár Evelinnel - Videó

vita balhé Gáspár Evelin sírás Ázsia Expressz 2. Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janicsák Veca összebalhézott Gáspár Evelinnel, majd sírva fakadt férjének az Ázsia Expresszben.

Janicsák Veca és Gáspár Evelin között egyre nő a feszültség. Az Ázsia Expressz játékosai jó ideje személyeskedő szócsatát folytatnak, a Ripost azt írja, az énekesnő lelki szegénynek és kétszínűnek nevezte Gáspár Győző lányát. Bár megpróbálták tisztázni a félreértést, az nem jött össze.

Nehogy már nekem kelljen bocsánatot kérnem, mert megvédtem magamat!" – idézi Janicsák Veca szavait a lap.

Az indulatok továbbra sem csitulnak, a műsor előzeteséből kiderül, hogy az énekesnő el is sírja magát a mai epizódban.

Elegem van, hogy nekem egy ostoba *** kell vitatkoznom a semmiről" – fakadt ki férjének.

2 éves lett Szinetár Dóra kisfia, Benjihttp://www.life.hu/sztarok/20190918-2-eves-lett-szinetar-dora-kisfia-benji.htmlSzinetár Dóráék a kis Benji második születésnapját ünnepelték szűk családi körben. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka szerelmének, Máténak sütötthttp://www.life.hu/sztarok/20190918-hosszu-katinka-szerelmenek-matenak-sutott.htmlHosszú Katinka ezúttal a konyhában lepte meg szerelmét, Mátét. TV + SztárokOrigoBudapestről posztolt Will Smith - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-budapestrol-posztolt-will-smith.htmlWill Smith újra Budapesten van, és már egy videót is posztolt fővárosunkból. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Hódi Pamela sírva fakadt szállásuk láttán - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-azsia-expressz-2-hodi-pamela-sirva-fakadt-szallasuk-lattan-video.htmlHódi Pamela kiborult, és nem ok nélkül. Sírva fakadt, amikor meglátta, hol fogják este álomra hajtani a fejüket. TV + SztárokOrigoSzilágyi István jobban van: tud sétálnihttp://www.life.hu/sztarok/20190918-szilagy-istvan-jobban-van-tud-setalni.htmlSzilágyi István nem örvendett túl jó egészségnek az elmúlt időszakban, kiderült, hogy van most. TV + Sztárok--Vámos Erikát tinédzserként megerőszakoltákhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-vamos-erikat-tinedzserkent-megeroszakoltak.htmlÉlete legszörnyűbb pillanatairól vallott őszintén Vámos Erika, ugyanis szeretne másokon segíteni: elárulta, hogy tinédzserként megerőszakolták. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.