Mégsem adja el a családi házat Koós János özvegye, Dékány Sarolta

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Dékány Sarolta özvegy Koós János ingatlan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dékány Sarolta úgy döntött, végül mégsem válik meg budai villájától, amelyben néhai férjével, Koós Jánossal élt.

Dékány Sarolta júliusban kezdte el hirdetni 195 millióért azt a házat, amelyben szeretett férjével, Koós Jánossal élt évtizedeken keresztül. Később az árat is lejjebb vitte, mondván, mindenképp szeretne túladni rajta, és minél előbb elköltözni onnan.

Most viszont a Ripost kiderítette, az özvegy váratlanul meggondolta magát, és hiába a sok érdeklődő, úgy döntött, mégis megtartja az ingatlant.

Nem, nem, nem, a ház nem eladó! Túl sok szép emléket rejt, amiktől nem tudok, és már nem is akarok elszakadni. Korábban jó döntésnek tűnt a költözés, de a hirdetés hamarosan el fog tűnni az oldalról. Úgy döntöttem, nem megyek innen sehová" – nyilatkozta a lapnak.

Koós János özvegye mégsem adja el az ingatlant Fotó: Szabó Gábor - Origo
Hosszú Katinka szerelmének, Máténak sütötthttp://www.life.hu/sztarok/20190918-hosszu-katinka-szerelmenek-matenak-sutott.htmlHosszú Katinka ezúttal a konyhában lepte meg szerelmét, Mátét. TV + SztárokOrigoBudapestről posztolt Will Smith - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-budapestrol-posztolt-will-smith.htmlWill Smith újra Budapesten van, és már egy videót is posztolt fővárosunkból. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Hódi Pamela sírva fakadt szállásuk láttán - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-azsia-expressz-2-hodi-pamela-sirva-fakadt-szallasuk-lattan-video.htmlHódi Pamela kiborult, és nem ok nélkül. Sírva fakadt, amikor meglátta, hol fogják este álomra hajtani a fejüket. TV + SztárokOrigoSzilágyi István jobban van: tud sétálnihttp://www.life.hu/sztarok/20190918-szilagy-istvan-jobban-van-tud-setalni.htmlSzilágyi István nem örvendett túl jó egészségnek az elmúlt időszakban, kiderült, hogy van most. TV + Sztárok--Vámos Erikát tinédzserként megerőszakoltákhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-vamos-erikat-tinedzserkent-megeroszakoltak.htmlÉlete legszörnyűbb pillanatairól vallott őszintén Vámos Erika, ugyanis szeretne másokon segíteni: elárulta, hogy tinédzserként megerőszakolták. TV + Sztárok--Aurelio és Dominika újra összejöttekhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-aurelio-es-dominika-ujra-osszejottek.htmlAurelio magánélete meglehetősen viharos, de úgy tűnik, hogy most ismét egy csendesebb időszak jött el a számára: ő és Dominika kibékültek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.