Terry Black halála mindenkit megrendített, de a legszörnyűbb helyzetbe két gyermeke került. Nincs ugyanis olyan rokonuk, ismerősük, aki gondoskodhatna róluk. Terry Black ügyvédje elárulta, mi lesz a gyerekek sorsa.

Terry Black hosszan tartó betegség után távozott az élők sorából, a szervezete feladta a harcot. Halála megrendítette a barátait, ám a két gyermekének a legfájdalmasabb. Elvesztették apjukat, és nincs olyan ismerősük, aki gondoskodhatna róluk. Terry Black ügyvédje árulta el, hogy mi lesz Dani és Fanny sorsa.

Terry Black gyermekei Németországban maradnakForrás: TV2

„Az, hogy az életük hogyan fog tovább folytatódni jogi értelemben és egzisztenciális értelemben, talán nem lesz olyan nagy probléma. Azt mondta nekem Dani, hogy a gyámügyesek, akik már Terry halála napján kijöttek hozzájuk - mert a szomszéd bejelentette, hogy a két kiskorú felügyelet nélkül van otthon -, borzasztó empatikusan és nagyon segítőkészen álltak hozzá a történethez. Azt mondták, hogy mivel Dani két hét múlva betölti a 18-at, semmi akadálya nem lesz annak, hogy ő legyen Fannyka, a húga gyámja" – árulta el a Mokkában Mester Csaba ügyvéd. Hozzátette, ilyenkor hivatalból minden eljárást elindítanak, a különböző támogatásokat is. Azt is leszögezte, hogy a gyerekek biztosan Németországban maradnak.