Balázs Andi hónapokon át kapott perverz üzeneteket egy nagypapától, ráadásul nyilvánosan, komment formájában. 

Minden közszereplővel megesik, hogy kéretlen és illetlen üzenetet kapnak, ám vannak olyan rajongók, akik túlmennek minden határon. Balázs Andi esetében erről volt szó, ugyanis a hivatalos oldalára, nyilvános komment formájában érkeztek a perverzebbnél perverzebb üzenetek.

Balázs Andreát zaklatta egy nagypapaFotó: Csudai Sándor - Origo

„A hivatalos oldalamon az összes fotóm alá egy férfi csúnya szexuális megjegyzéseket írt. De rengeteget. Nem hagytam ott, mert kiskorúak is látogatják az oldalamat. Nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg az oldalát. Egy boldog nagypapa volt a három unokájával az avasi kilátónál. Hirtelen nagy levegőt vettem, és itt jött a »balázsandiságom«, a tiltás és törlés"  - idézi a Bors Tatár Csilla új műsorában elhangzottakat. A lapnak több részletet is elárult a színésznő.
„Nem megyek bele felesleges vitába. Így volt ezzel a zaklatóval is. Méltatta a gömbölyded idomaimat, majd azt is leírta, hogy konkrétan mit tenne velem. Annyira direkt, perverz szöveg volt, hogy nem tudok idézni belőle. És mindezt nyilvánosan. Napi szinten, három hónapon át csinálta ezt. Alig győztem törölgetni a perverz szövegeket. Később kiderült, nem csak velem teszi ezt. Egy szintén gömbölyded kolléganőm is kapott perverz üzeneteket tőle. Többek között ezért is tiltottam le. Micsoda szoknyapecér az ilyen" - mondta Andi.