A fájdalom hozta össze VV Fanni, a villanyszerelők és a maglódi vállalkozó családjait. Így segítik egymást. 

VV Fanni, az eltűnt villanyszerelők és a maglódi luxuskocsikkal foglalkozó eltűnt vállalkozó esete nagyon hasonló, ráadásul kellő médiafigyelmet kaptak az ügyek ahhoz, hogy az eltűntek családjai is felfigyeljenek egymásra.

VV Fanni és az eltűntek családjai segítik egymástForrás: Facebook/Origo

A Tavaly márciusban eltűnt Mácsik Zoltán villanyszerelő családja VV Fanni édesanyjával tartja a kapcsolatot. „A médiában végigkövettük Fanni történetét, többször is beszéltünk telefonon az édesanyjával, és egyszer személyesen is találkoztunk, amikor a lányommal átmentünk hozzájuk. Egy szomorú sors hozott össze minket, barátságos a kapcsolatunk. A találkozásunkkor olyan érzés volt, mintha mindig is ismertük volna egymást, félszavakból is megértettük a másikat. Együttérzéssel, kedvességgel és megértéssel állunk egymáshoz. Megosztottuk egymással a gondolatainkat, s teljesen világossá vált, hogy ugyanazt éljük át. Két egyforma bűnügy nincsen, de rengeteg a hasonlóság. Közös a kétségbeesés, a bizonytalanság és a sok negatív tapasztalat, ami körülvesz minket. Egyikünk sem tudja, mi történt a szerettünkkel, ez a fájdalom pedig együtt él a családokkal" – mondta a Borsnak Mácsik Zoltánné.

VV Fanni édesanyja is elmondta, szoktak beszélgetni, így támogatják egymást a nehéz időkben.
Mácsik Zoltánné családja pedig a kezdetek óta kapcsolatban áll egy négy éve eltűnt villanyszerelő, Orlik Vilmos családjával, akikhez csatlakozott a májusban eltűnt, luxusautókkal foglalkozó maglódi vállalkozó, Pintér Gyula testvére is. „Fél napot voltak nálunk néhány héttel ezelőtt, a fájdalmunkban támogattuk egymást, s próbáltuk kibeszélni a lelkünket. Korábban nem ismertük egymást, de mindenki tudta a másik történetét. A fájdalom pedig egy családdá kovácsolt minket. Jólesett a találkozás, jól esik minden beszélgetés. Főleg olyanokkal, akiknek hasonló vihar tombol a lelkükben" – nyilatkozta Pintér Ildikó.