Ő a hősként tisztelt vízvezeték szerelő, aki egy haldokló nagymamán segített - Fotó

nagymama vízvezetékszerelő haldoklik hős segítség tisztelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Liverpoolból származó vízvezeték szerelő, James Anderson jelesre vizsgázott emberségből.

Hamar híres ember lett James Anderson vízvetekékszerelőből, aki ingyen javította meg egy leukémiában szenvedő 91 éves hölgy bojlerét. A szervízelésről szóló számlát az idős nő lánya osztotta meg a közösségi oldalán, James pedig egy pillanat alatt az internet sztárja lett.-írja a CBS amerikai hírportál.

A szerelőnek nem ez volt az első jó tette, többször segített már hátrányos helyzetű embereknek ingyen. James szerint nincs ebben semmi különleges, természetesnek tartja, hogy szaktudásával segít bajban lévő embertársainak, és cserébe nem kér semmit. A vízvezeték szerelő az elmúlt 2,5 évben több mint 2300 rászorulón segített.

James Anderson többször segített már hátrányos helyzetű embereknek ingyen Forrás: justgiving.com

James Anderson bevételét főként adományok képezik, a Facebook hipe viszont durva pénzügyi löketet adott a jótékonykodó vállalkozásának, ugyanis egy hét alatt 80 ezer angol font, tehát nagyjából 30 millió forint érkezett a számlájára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.