Vasvári Vivien Fecsó beszólás Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Háború készül: az ex VV-s Baukó Éva keményen nekiment a válófélben lévő luxus feleségnek, Vasvári Viviennek.

Baukó Éva mindig is nagy szájáról volt híres, sosem rejtette véka alá a véleményét. Szókimondása sokszor bajba keverte, de ő nem foglalkozik ezzel.

Tavasszal még attól volt hangos a közösségi média, hogy Aurelio és Éva hogy osztják egymást a nyilvánosság előtt, most viszont a szőkeség új ellenséget talált.

Forrás: Insatgram/Baukó Éva Fotó: andras_lung_photography

Éva néhány órával ezelőtt a kétgyermekes családanyát, Szigeti Fecsó exét, a luxusfeleség Vasvári Vivient bírálta kemény szavakkal.

"Kedves Vasvári Vivien, nagy becsben tartott minta anya...Ő vajon példakép? A sajtó által tükörfényesre polírozott emberről beszélünk. Lehet, hogy azt hiszed, hogy az újságírók felett van hatalmad, de Baukó Éva felett soha!"

-írja posztjában Éva, egy fotót mellékelve.

A balhé egy influenszer Insta-fotója alatt kezdődött, miután Vivien megdícsérte a 130 ezer követővel rendelkező Sylvie új autóját. Bár a kommentár már nem látszik az Instagramon, Éva megörökítette az utókor számára a lányok szócsatáját, amiben a szóban forgó szőkeség kemény vádakkal illeti Vivient.

Éva szükségét érezte, hogy meglovagolja a látottakat, és erről szóló posztja alá már Fecsó is kommentelt.

Baukó Éva keményen kiosztotta Vasvári Vivient Forrás: Baukó Éva/Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.