Megható sorokat írt a családjáról Gáspár Győző

fotó fogyás Gáspár Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző nemrég egy olyan képet posztolt, amin nem csak a teljes család, hanem még Virág udvarlója is látható.

A képet nézegetve azonnal szembetűnik, hogy a kisebbik Gáspár-lány is már milyen sokat fogyott. Valószínűleg nővérétől leshette el a jó példát, aki már jó ideje szigorú diéta szerint táplálkozik és rendszeresen edz. Evelin még az édesanyját is megpróbálta rávenni egy kis életmódváltásra, de Beát az ehhez hasonló dolgok nem érdeklik.

Győző megindító sorokat írt a családi képekhez, a követői is egyetértettek vele:

"Soha ne fordulj szembe a családdal, mert nem jó magányosan evezni. Ha bosszantóan kidörzsölték is csuklódat és bokádat a családi kötelékek, akkor se feledd, hogy nélkülük - nos, hát ki lennél?
A család melletted áll, ha baj van, és a legtöbb esélyt adja meg neked. Amikor a vetélkedő vezetője azt mondja: "Nevezzen meg valamit, amit a hűtőszekrényben talál", és te azt mondod, "Szótár", mire az ország túlnyomó többsége a tévé előtt azt sikítja, "Ezt a hülyét!", na, ki az, aki tapsol és azt mondja, "Jó válasz, jó válasz!"? Hát persze, hogy a családod, ugyan, ki más lehetne?"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.