Egy ittas férfi rongálta meg L.L. Junior kisfiának a sírját. Nem szándékosan tette, csupán megbotlott a temetőben, és véletlenül összetörte Dávidka márvány kegyhelyét. L.L. Junior úgy döntött, nem kér kártérítést, noha voltak költségei a helyreállításnak.

Szombaton rendőröket hívtak L.L. Junior kisfiának sírhelyéhez, ugyanis valaki megrongálta azt. Kiderült, egy részeg férfi véletlenül ráesett, így eltörte a márvány kegyhelyet.
Az ügyben eljárás indult, de nem merült fel szándékosság, és sikerült máris helyrehozni a sírt. L.L. Junior éppen ezért úgy döntött, nem követel kártérítést.

L.L. Junior nem kér kártérítést a sírrongálás miatt.Forrás: Facebook/L.L. Junior

„Az nem szép, hogy valaki ittas állapotban megy a temetőbe, de mivel tulajdonképpen egy balesetről van szó, nincs bennem harag a férfi irányába. Természetesen a helyreállításnak voltak költségei, de meg sem fordult a fejemben, hogy kifizettessem a szerencsétlen flótással, akinek biztosan van elég baja enélkül is. Nekem csak az volt a fontos, hogy Dávidka sírja mihamarabb rendben legyen, és ez meg is történt..." – mesélte az énekes a Ripostnak.