L.L. Junior kisfia halálának első évfordulója van ma - erre kért mindenkit a rapper

Forrás: L.L. Junior / Instagram -
halál tragédia évforduló L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról a Life.hu is részletesen beszámolt, L.L. Junior kisfia, a négy éves Dávidka 2019. augusztus 29-én, egy évvel ezelőtt életét vesztette. A rapper erre kér mindenkit.

Ma egy éve, hogy felfoghatatlan módon, tragikus balesetben hunyt el L.L. Junior és Hopp Csilla másodszülött kisfia, Dávidka. A kicsi az anyukájával sétált haza egy rendezvényről, amikor kiszaladt az úttestre és halálra gázolta őt egy arra szabályosan közlekedő autó.

L.L. Junior Forrás: L.L. Junior / Instagram

Bár a szülők eleinte csúnyán egymásnak estek és Junior Csillát hibáztatta a kisfiuk haláláért, mára megbékéltek egymással és egyetlen dolgot tartanak szem előtt: Lacika fiuk boldogságát és azt, hogy szeretetben tudjon felnőni.

Az évforduló napján erre kér mindenkit a rapper:

"Megkérek tisztelettel minden újságírót, minden szerkesztőt és admint, aki Dávid fiam halálának évfordulójával kapcsolatban szándékozik cikket írni, hogy ne keressen és a jó ízlés és erkölcs nevében ne tegyen ki fizetett hirdetéseket, bannereket a cikk mellé/alá/fölé, mert felfordul a gyomrom ettől. köszönöm! Augusztus 31-én Lacika fiam évnyitója lesz, és minden erőnkkel őt fogjuk támogatni és erre fogunk koncentrálni" - írta Instastoryban L.L. Junior.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.