Decemberben tárgyalják újra Aurelio ügyét - év végén eldőlhet a valóságshow-hős sorsa

Forrás: Instagram, Aurelio -
december Aurelio tárgyalás VV Aurelio ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurelio 2020-as éve izgalmasan zárul, ugyanis decemberben születik ítélet az ügyében.

Az emberrablással vádolt Aurelio másodfokú tárgyalásán eldől, hogy helyben hagyják a bíróság elsőfokú ítéletét. Az egykori VV győztest 4 év börtön büntetésre ítélték, de ügyvédje reméli, hogy a bíró elfogadja a fellebezést és újratárgyalják védence ügyét.

„A bíróság másodfokon ritkán vesz fel új bizonyítást. Vagy azt mondják, hogy ilyen-olyan eljárásjogi hibák miatt nem hagyják jóvá az felsőfokon meghozott ítéletet, vagy megerősítik azt.

Ez utóbbi számunkra természetesen nem elfogadható, hiszen a vád tanúi számos ponton keveredtek ellentmondásba, míg egyesek szavahihetősége finoman szólva is megkérdőjelezhető" - kezdte a Ripostnak dr. Pokker Zoltán, aki elárulta, hogy Aurelio felkészült arra is, hogy börtönbe kell vonulnia.

Mivel Aurelio viselkedése nem ad okot arra, hogy bárki feltételezze a szökés lehetőségét, az ügyvédje kizártnak tartja, hogy a VV hősnek még a tárgyalás napján meg kelljen kezdeni büntetése letöltését.

VV Aureliot első fokon 4 év szabadságvesztésre ítélték. Forrás: Instagram, Aurelio

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.