Újabb részletek derültek ki Madeleine McCann eltűnésével kapcsolatban

nyomozás Madeleine McCann eltűnése pedofília Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség még mindig nem zárta le a nyomozást Madeleine McCann ügyével kapcsolatban. Jelenleg az első számú gyanúsított Christian Brueckner egy korábbi barátját keresik. 

A portugál rendőrség nagy erőkkel keres egy férfit, aki feltehetőleg Christian Brueckner egy korábbi barátja lehetett. A férfit nem gyanúsítottként, pusztán tanúként szeretnék kihallgatni, hátha értékes információkkal tudna szolgálni számukra - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Vasco Celio

A rendőrség úgy tudja, hogy a keresett német férfi 2007-ben annak a szállodának a közelében táborozott lakókocsijával, ahol az akkor 4 éves Madeleine nyaralt a családjával és egy forrás szerint a keresett férfi Christiannal lógott többször is akkoriban.

Bár már a rendőrség lemondott arról, hogy a kislányt valaha élve megtalálják, a szülők még mindig bízakodóak és még mindig hazavárják a most 17 éves lányukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.