Megszólalt a meggyilkolt darnózseli nő bátyja, akit a gyanú szerint hentes férje darálhatott le

gyilkosság darnózseli hentes tárgyalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi szerint nem kártérítést, hanem zár alá helyezési kérelmet nyújtottak be, megcáfolva ezzel a vádlott nővérének állítását.

A feltételezések szerint hentes férje ölte meg a darnózseli asszonyt még 2014-ben, majd a lakásuk alatt található húsfeldolgozó üzemben bedarálta a holttestét. A tárgyalás jelenleg is folyik, a vádlott nővére azt mondja, az áldozat családja kártérítést követel. Ám ezt a nő bátyja tagadja.

Megszólalt a meggyilkolt darnózseli nő bátyja. Forrás: MTI/Krizsán Csaba

Azonban félelmük beigazolódott, a férfi pontosan ezt tette.
„Az aggodalmunk pedig láthatóan jogos volt, hiszen ezt követően pontosan ezt tette a János, ugyanis 2014 őszén az előzetes letartóztatása alatt – szépen elajándékozott mindent a közvetlen hozzátartozói között, így mentve ki a vagyont. Megkérdezem, hogy egy ártatlan ember miért tenne ilyent: ha nem bűnös, mégis mitől tart azután, hogy a bíróság elutasítja a mi zár alá vételi kérelmünket?"

Dr. Gál András sértetti képviselő elmondta, amennyiben megállapítják N. János bűnösségét, akkor hamis tanúzás miatt indítványozzák majd a büntetőeljárás testvére, Csilla ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.