Különös kínai hagyomány áldozata lett egy 17 éves koszorúslány. Az esküvőkön az ifjú pár egy igencsak erős itallal koccint minden egyes vendéggel, ám ha a menyasszony nem kíván inni, a koszorúslánynak kell elfogyasztania.

A fiatal lány eleinte üdítőket ivott, akkor kezdett el akoholos italokat fogyasztani, amikor az ifjú pár tiszteletére koccintásba kezdett az egész násznép.

A baijiu nevű, erős, 52 százalékos ital fontos része az esküvőknek Kínában. A tradíció szerint a friss házasok minden egyes vendéggel koccintanak, ha pedig a menyasszony nem akar inni, a koszorúslánynak kell besegítenie - írta a Mirror.

Forrás: Shutterstock

A lagzi helyszínéül szolgáló hotel kamerafelvételein az látszik, hogy a tinédzser többször elesik a liftben, pedig két fiatalember segített neki. Másnap találtak rá arccal lefelé feküdve, holtan.

A lány családja azt állítja,hogy szeretett gyermekük azért halt meg, mert ráerőszakolták az alkoholfogyasztást, a menyasszony azonban tagadja a vádakat. A rendőrség jelenleg is nyomoz az ügyben.