Tragédia az esküvőn: alkoholmérgezésben halt meg a koszorúslány, mert ivásra kényszerítették

Forrás: Shutterstock -
alkoholmérgezés halál esküvő koszorúslány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös kínai hagyomány áldozata lett egy 17 éves koszorúslány. Az esküvőkön az ifjú pár egy igencsak erős itallal koccint minden egyes vendéggel, ám ha a menyasszony nem kíván inni, a koszorúslánynak kell elfogyasztania.

A fiatal lány eleinte üdítőket ivott, akkor kezdett el akoholos italokat fogyasztani, amikor az ifjú pár tiszteletére koccintásba kezdett az egész násznép.

A baijiu nevű, erős, 52 százalékos ital fontos része az esküvőknek Kínában. A tradíció szerint a friss házasok minden egyes vendéggel koccintanak, ha pedig a menyasszony nem akar inni, a koszorúslánynak kell besegítenie - írta a Mirror.

Forrás: Shutterstock

A lagzi helyszínéül szolgáló hotel kamerafelvételein az látszik, hogy a tinédzser többször elesik a liftben, pedig két fiatalember segített neki. Másnap találtak rá arccal lefelé feküdve, holtan.

A lány családja azt állítja,hogy szeretett gyermekük azért halt meg, mert ráerőszakolták az alkoholfogyasztást, a menyasszony azonban tagadja a vádakat. A rendőrség jelenleg is nyomoz az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.