Megszólalt Gesztesi Károly fia a színész újratemetéséről: ezt mondta

újratemetés Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felröppent az a hír, hogy a család szeretné újratemetni Gesztesi Károlyt, hogy a színész méltóbb helyen nyugodjon. Gesztesi Károly fia szerint ilyesmi nem merült fel a családban. 

Sajtóértesülések szerint Gesztesi Károly egy rokona kereste fel Németh Sándort, a Hit Gyülekezetének alapítóját és vezető lelkészét - akivel Gesztesi Károly nagyon szoros kapcsolatot ápolt-, mert úgy vélte, a színésznek méltóbb nyughelye is lehetne.

Nem tervezik újratemetni Gesztesi Károlyt Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"Valóban így történt, de a végső döntés a család kezében van. Beszélünk majd velük erről, és ha úgy gondolják, akkor az újratemetés és a síremlék elkészítésének költségéhez hozzájárul a gyülekezetünk is" - mondta a Blikknek Németh Sándor. A Bors megkereste Gesztesi Károly fiát, Márkót, aki elmondta, édeapja villáját valóban árulják, de a család továbbra is Budakalászon marad, és édesapját sem szeretnék más temetőben örök nyugalomra helyezni.

"A családtagjaim közül senki sem beszélt ilyesmiről, még csak gondolatban sem merült föl ez. A házat el kell adni és áruljuk is, de nem tervezünk a városból elmenni, és így apu mindig a közelünkben lesz" – mondta a színész fia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.