Így történt az esküvő előtti balhé: Meghan állítja, nem ő siratta meg Katalin hercegnét, fordítva történt

Forrás: twitter.com/kensingtonroyal -
Oprah Winfrey esküvő királyi család Kate Middleton Meghan Markle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkezett a várva vált Oprah interjú, melyen Harry és Meghan őszintén mesélnek az elmúlt időszak fájdalmairól. Most az is kiderült, miért sírt Meghan Markle az esküvője előtt és mi köze ennek Katalin hercegnéhez.

Meghan arról is beszél az Oprah interjúban, hogy annak idején arról is cikkeztek az újságok, hogy megsiratta Katalin hercegnét az esküvőjén, holott ez fordítva történt. A két hercegné között a koszorúslány ruha miatt történt a nézeteltérés, Katalin nagyon megsértette Meghan érzéseit - írja a People magazin.

- mesélt a hercegné Oprah-nak.

Meghan hercegné, Meghan Markle, Katalin hercegné, Kate Middleton Forrás: twitter.com/kensingtonroyal

Meghan nem akart belemenni a részletekbe, mivel úgy érezte, ez nem lenne tisztességes. Ami a hercegnét leginkább megdöbbentette, hogy pár hónap után kiszivárgott ez az eset és felkapta a sajtó, holott ő szerette volna, ha ez az ő titkuk marad.

Meghan szerint Katalin jó ember, csak az emberek szeretnék őket egymásnak ugrasztani. Úgy érzi, hogy a média mindenképpen azt szeretné, ha lenne egy hős és egy bűnös ebben a történetben.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.