Elérkezett a várva vált Oprah interjú, melyen Harry és Meghan őszintén mesélnek az elmúlt időszak fájdalmairól. Most az is kiderült, miért sírt Meghan Markle az esküvője előtt és mi köze ennek Katalin hercegnéhez.

Meghan arról is beszél az Oprah interjúban, hogy annak idején arról is cikkeztek az újságok, hogy megsiratta Katalin hercegnét az esküvőjén, holott ez fordítva történt. A két hercegné között a koszorúslány ruha miatt történt a nézeteltérés, Katalin nagyon megsértette Meghan érzéseit - írja a People magazin.

Nem akarok senkit leszólni, nagyon stresszes volt az esküvő hete és Kate valamiért ideges volt. De beismerte, elnézést kért tőlem és virágot is hozottt, én pedig megbocsátottam neki" 

- mesélt a hercegné Oprah-nak.

Meghan hercegné, Meghan Markle, Katalin hercegné, Kate MiddletonForrás: twitter.com/kensingtonroyal

Meghan nem akart belemenni a részletekbe, mivel úgy érezte, ez nem lenne tisztességes. Ami a hercegnét leginkább megdöbbentette, hogy pár hónap után kiszivárgott ez az eset és felkapta a sajtó, holott ő szerette volna, ha ez az ő titkuk marad.

Meghan szerint Katalin jó ember, csak az emberek szeretnék őket egymásnak ugrasztani. Úgy érzi, hogy a média mindenképpen azt szeretné, ha lenne egy hős és egy bűnös ebben a történetben.