Várkonyi Andi megszólalt az oltással kapcsolatban: ő egy hónapig szenvedett a vírus mellékhatásaitól

Várkonyi Andrea védőoltás Mokka videó koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea még tavaly szeptemberben kapta el a koronavírust és egy hónapig szenvedett a betegség különböző mellékhatásaitól. 

Várkonyi Andi a Mokka TV2 adásában mesélt arról, hogyan élte meg, amikor elkapta a koronavírust. A betegség megviselte testileg és lelkileg is, nagyon rossz volt a közérzete, gyenge volt és bár azóta már fél év telt el, még mindig nem tért vissza teljesen a szaglása és más lett az ízérzékelése is.

Fogalma sincs, hogyan kaphatta el a vírust, ugyanis nagyon elővigyázatos volt és nem érintkezett beteg emberrel. Pont ezért tartja nagyon fontosnak a védőoltást és nem érti azokat az embereket, akik nem akarják beoltatni magukat.

- nyilatkozta a műsorvezető.

Andi, aki mostanában kevesebbet szerepel képernyőn, minden nap hálát ad azért, hogy a gyermekekre nem veszélyes a koronavírus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.