Fekete Dávid rendkívül nehéz időszakon megy keresztül. A magánélete romokban, feleségével különváltak az útjaik, ha pedig ez nem lenne elég, csődbe ment az autókereskedése és ismerősei szerint nagyjából 600 milliós tartozása van.

Az énekes állítólag több ismerősét is átverte és súlyos milliókkal károsította meg őket. A Blikknél most egy újabb áldozat jelentkezett, akit Fekete Dávid átvert. Horváth-Farkas Tímea még 2018-ban vásárolt tőle autót és ezzel olyan kálvária kezdődött, melyre legmerészebb álmában sem számított.

Fekete DávidForrás: Fekete Dávid / Instagram

Elmondása szerint Dávid rávette arra, hogy egy Németországból behozott autót vásároljon meg 1 millió 390 ezer forintért. A kért előleget kifizették, de papírt nem kaptak róla, Dávid azt ígérte, majd postán küldi. Egy hónap múlva mehetett az autóért, ami nem teljesen az volt, amit ígértek neki.

Kifizettük és hazavittük, majd egy szervizbe átnézetni. Itt olyan hírt kaptunk, ami sokkolt minket. Közölték, a kocsi darabokból van összehegesztve, más színre van fújva. Kaptunk árajánlatot, több mint egymillió forintért tudták volna rendbe hozni. Közben karamboloztam is vele, mert menet közben leállt a generátor, az akkumulátor, beállt a kormányzár és az autó irányíthatatlanná vált. Már várandós voltam, szerencsére nem lett nagyobb baj. Egyértelmű, hogy becsapott az autóval, ezért karamboloztam terhesen"

- mesélte Tímea a Blikknek.

A nő az adásvételit postán kapta meg, ami után végleg betelt a pohár, ügyvédi felszólítást küldött Dávidnak.

„Szlovákiában állították ki a férjezett nevemre, pedig akkor még nem voltam házas, és az aláírásom is alá lett hamisítva"

Végük az egykori énekes visszafizette az autó árát, de így is százezreket buktak a vásárláson az átírással és néhány sürgős javítási költséggel együtt.

Fekete Dávid közellenség lett az autókereskedések körében, mindenkit figyelmeztettek, hogy ne üzleteljenek vele, mivel "rengeteg autókereskedőt és magánszemélyt jelenleg is megkárosít, illetve megkárosított". Az énekes nem nyilatkozott, legútobb közösségi oldalán fohászkodott Istenhez bocsánatért.