Andrew Morton, királyi életrajzíró tegnap azt állította, hogy Meghan Markle elutasította a királynő ajánlatát, miszerint királyi nagykövetként járja a világot, miközben színészi karrierjét is folytathatja.

Andrew Morton, királyi életrajzíró azt állította, hogy Meghan példátlan részmunkaidős lehetőséget kapott, hogy boldog legyen. Állítólag II. Erzsébet királynő azt mondta a hercegi párnak, hogy válasszák ki, mely országokba szeretnének repülni és a Nemzetközösség ifjúsági nagyköveteivé teszi őket. Emelett pedig felajánlotta Meghan-nek, hogy nem kell teljes munkaidőban vállalnia a királyi kötelességeket, folytathatja színészi karriejét, ha szeretné - adta hírül a The Sun.

Meghan MarkleForrás: Samir Hussein/WireImage/2020 Samir Hussein/Samir Hussein

Andrew Morton azt is kétségbe vonta, hogy Meghan "fogoly" volt az esküvő után, ahogy azt a híres Oprah-interjúban állította.

A barátjaim látták, hogy Meghan a Kensington High Street-i Whole Foods Supermarket felől sétálgatva visz haza egy zacskó ételt a Kensington-palotába. Nem tűnt túlságosan börtönnek."

Az író szerint Meghan normális életet élt, aki bár azt állította, hogy elvették tőle az útlevelét és a kulcsait, mégis el el tudott repülni New Yorkba egy magángéppel a babaváró bulijára illetve nyolc utat tett a tengerentúlon - bilincs viselése nélkül.