Visszavonta a feljelentést a nő, akivel Gáspár Beáék frontálisan ütköztek

visszavonták Gáspár Evelin Gáspár Bea autóbaleset feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2019-ben történt a borzasztó baleset, mely során a Gáspár család frontálisan összeütközött Bátonyterenyénél egy menetiránnyal szemben hajtó autóssal.

A baleset során mindannyian megsérültek, lelkileg is nagyon megviselte őket az eset, ráadásul becsületsértésért és rágalmazásért feljelentette Gáspár Beát és Evelint az a nő, akivel karamboloztak. A hölgy azért tett feljelentést, mert azt állította, hogy Evelin és édesanyja trágár szavakkal illette őket a kórházban. Néhány nappal a tárgyalás előtt azonban indoklás nélkül visszavonta a feljelentést - írja a Ripost.

Gáspár Beáék igyekeznek túllépni a traumákon Forrás: Facebook/Gáspár Bea

- nyilatkozta Bea asszony, aki nem is érti, hogy a hölgy min volt felháborodva, hisz ők voltak a vétlenek, az autójuk pedig totálkáros lett. Mindenesetre a Gáspár család örül, hogy lezáródott az ügy és végre elfelejthetik az egészet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.