Szulák Andrea visszavonta exének szánt megjegyzését: ezért gondolhatta meg magát

Forrás: Life TV -
POSZT megjegyzés Marsi Anikó Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andrea csípősen reagált arra, hogy gyermekének apja Marsi Anikó párja lenne. Azóta viszont törölte a posztot. 

Bombaként robbant a hír, miszerint Marsi Anikó újra szerelmes, ráadásul nem mással randizik, mint Szulák Andrea egykori párjával, Gáborral, aki a gyerekének az apja. A hírt a színésznő nem hagyta szó nélkül, Instagram-oldalán reagált meglehetősen csípősen a fejleményekre. A gúnyos megjegyzést a párjának címezte, aki szintén a közösségi oldalán válaszolt. Szulák Andrea azonban közben meggondolhatta magát, ugyanis azóta törölte a bejegyzést.

Szulák Andrea visszavonta posztját Forrás: Life TV

Ehelyett egy George Orwell-idézetet tett közzé: „Minél messzebb sodródik egy ember az igazságtól, annál inkább fogja gyűlölni azokat, akik kimondják" - szúrta ki a Blikk.Könnyen lehet, hogy Szulák Andrea közös gyermekük miatt törölte inkább a hirtelen felindulásból közzétett posztot, habár az érintettek nem akartak nyilatkozni az ügyről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.