Titkos lépcsősort talált a pincéjében: döbbenetes, hogy hová vezet

videó elképesztő Tik Tok titkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy TikTok felhasználó, Maya videóra vette, és feltöltötte, ahogy az unokatestvére megmutatja neki a vasúti sínnel lerakott barlangot, ahová a pincéjéből lehet lejutni.

Maya felvette, ahogy az unokatestvére, Steven levezeti a pincéjébe, amiből egy titkos lépcső vezet le egy barlangba. Egy horrorfilm díszletének is simán beillene az a hely, amiről a TikTok-felhasználó videót készített és osztott meg a világhálón.

A felvételen az látható, ahogy elindulnak lefelé, a férfi a telefonjával világít, ám így is elég sötét van. Amikor Steven leér, azt mondja:

A férfi azt is elmondta, hogy a ház korábban egy parasztház volt. A téglák egy részét pedig az előző tulaj építette oda, a többi viszont már jóval korábban ott lehetett. Azt viszont nem lehet tudni, hogy mi lehetett a célja a barlangnak.

@moodycakes

##undergroundrailroad##cave##cousinshousetour##fell##fyp

♬ Horror, suspense, weirdness, ghost, UFO - Zassh

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.