Holtan találták a Szolnokon eltűnt férfit: Krisztián még csak 20 éves volt

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál eltűnés Szolnok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terenyei Krisztián a múlt hét péntekén tűnt el Szolnokról. Bár a 20 éves fiút a rendőrség és a családja is keresni kezdte, sajnos későn találták meg....

A közösségi oldalak tele vannak eltűnt emberekről szóló felhívásokkal, és az utóbbi időben sajnos több esetben is tragédiával végződött egy-egy ember eltűnése. Terenyei Krisztián még pénteken tűnt el Szolnokon, majd vasárnap a helyi szabadstrandra sodródott egy fiatal férfi holtteste. Később kiderült, hogy a rendőrség által keresett 20 éves férfi hunyt el - a rendőrség vizsgálja a haláleset körülményeit.

Az utóbbi tíz évben 2,5 millióan fulladtak vízbe a világon - emlékeztetett pénteken az Egészségügyi Világszervezet, a WHO annak okán, hogy 2021. július 25-én, a világon először lesz a vízbefúlást megelőző világnap. A WHO sajtóközleménye szerint elsősorban a fiatal felnőtteket és a gyerekeket sújtja vízbe fulladásos halál. A 2,5 millió áldozat több, mint fele 30 évnél fiatalabb volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.