Hosszú Katinka mellett újabb ember szólalt fel: "Élete végéig, sőt, még utána is"

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
Hosszú Katinka olimpia Gyurta Dani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka rengeteg kritikát kapott azért, mert az olimpiai szereplése nem a vártak szerint alakult. Sokan kiálltak mellette, most Gyurta Dani is felhívta a figyelmet arra, hogy a sportolókat nemcsak addig kell a tenyerünkön horodzni, amíg szállítják az aranyérmeket. 

Hosszú Katinkának nem sikerült idén aranyérmet nyernie az olimpián, 200 pillangón pedig rajthoz sem állt. Sokak haragját vívta ki ezzel, kapott hideget-meleget a kommentelőktől, de sokan ki is álltak mellette többek között Krausz Gábor, aki minden rosszindulatú hozzászólót elküldött melegebb éghajlatra. Most Gyurta Dani állt ki mellette.

Hosszú Katinka a női 400 méteres vegyesúszás döntője után Forrás: MTI/Kovács Tamás

"Egy sportolót nem csak addig kell tenyerünkön hordozni, amíg hazájának sorozatban szállítja az érmeket, hanem élete végéig, sőt, még utána is. Szép volt Katka büszkék vagyunk Rád" - írta Instagram-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.