Itt a hidegfront: ennyire esik vissza a hőmérséklet

Fotó: Koncz Márton - Origo -
augusztus hidegfront
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Záporok, zivatarok és szél jellemzi a következő napokat, de komolyabb lehűlés csak a jövő hét elején várható. 

Csütörtök


Erősen felhős lesz az ég. Eleinte csak északnyugaton, később már egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Tartósabb eső a Nyugat-Dunántúlon lehet. 21 és 30 fok között alakul a hőmérséklet - ÉNy-on lesz a leghűvösebb. Az északnyugati szél megerősödik.

Péntek


Nyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet, és napos, gomolyfelhős időre számíthatunk az ország nagy részén. Északkeleten, keleten azonban marad a borongós idő, itt még további csapadék lehet. Estére mérséklődik az eleinte még erős ÉNy-i légmozgás. 24-30 fok várható délután.

Hétvége


A sok napsütést kevés gomolyfelhő zavarja, és csak néhol fordul elő zápor, vagy zivatar. Erősödik a nappali felmelegedés, visszatér a hőség: délutánonként 30-36°C valószínű.

Hétfő


Gomolyfelhős időre van kilátás szórványos záporokkal, zivatarokkal. Az északnyugati széllel gyenge hidegfront érkezik. Néhány fokkal visszaesik a hőmérséklet - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.