Buszbaleset az M7-esen: azonosították az áldozatokat, 7 nő és a buszsofőr halt meg

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
Buszbaleset az M7-esen áldozatok azonosítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét nő és egy férfi halt meg az M7-es autópályán, Szabadbattyánnál vasárnap hajnalban történt buszbalesetben - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Az M7-esen történt tragikus balesetben nyolcan vesztették életüket, az már korábban kiderült, hogy az egyik áldozat a sofőr volt. Most azonban azt is közölte a rendőrség, hogy rajta kívül 7 nő vesztette életét. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője, Pápai Eszter elmondta: a baleset áldozatai mind magyarok.

Buszbaleset az M7-esen - Rendőrség: hét nő és egy férfi halt meg Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Hozzátette: a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság az ügyben halálos tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset okozása miatt indított eljárást. Korábban egy szakértő azt mondta, akár hirtelen rosszullét, akár durrdefekt volt a vasárnap hajnali, M7-esen történt halálos buszbaleset oka, valószínűleg nem lehetett volna kivédeni. A busz Horvátországban nyaralt magyarokat szállított haza, az utazást szervező iroda Facebook-oldalán tett közzé közleményt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.