"Mikor jössz már össze Szabó Zsófival?" - Fluor Tomi válaszolt a mindenkit foglalkoztató kérdésre

Szabó Zsófi szerelem Fluor Tomi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapok óta érezhető, hogy vibrál a levegő Szabó Zsófi és Fluor Tomi között. Ezért szegezték a rappernek a kérdést, hogy mikor jönnek végre össze. Tomi válaszolt is, a tőle megszokott módon.

Mindenki várja, hogyan alakul Szabó Zsófi és Fluor Tomi "kapcsolata", ugyanis jelenleg csak a csipkelődés és viccelődés megy köztük. Folyamatosan flörtölnek egymással, és a rajongók nagyon várják, mikor fordul végre komolyabbra a kapcsolatuk, de nyilatkozataikból úgy tűnik, maguk sem tudják, hogy mi ez az egész és hova vezet.

Mindenki azt találgatja, szerelmesek-e egymásba Forrás: Polyák Attila/Origo, Marton Szilvia/Origo

A Bors kiszúrta, hogy a rajongókat azért foglalkoztatja a dolog, ezért is szegezte Fluor Tominak egyikük a következő kérdést Instagramon: "Mikor jössz már össze Szabó Zsófival?"

Fluor nem hagyta válasz nélkül az érdeklődőt, de a tőle megszokott módon reagálta le: "Ugye?! Jövő vasárnaptól rákapcsolok kicsit a projektre az Álarcosban" - írta.

Szerinted szerelmes egymásba Fluor Tomi és Szabó Zsófi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.