Egy bennfentes állítja: Harry és Vilmos csatározása a múlté, békét kötött a két testvér

Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby -
királyi család Vilmos herceg nyilvánosság ellenségeskedés kapcsolat Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos és Harry kapcsolata néhány éve nagyon megromlott. A szeretetet és az egyetértést a harag és az ellenségeskedés váltotta fel, és a királyi családhoz közel állók kevés esélyt láttak a békülésre. Ma már úgy tűnik, ez a palotában nem egészen így van.

Az utóbbi időben nem volt felhőtlen a brit királyi sarjak kapcsolata. Mióta Harry és felesége az Egyesült Államokba költözött és visszalépett a család magas rangú tagjaként ellátott hivatalos funkcióitól, pénzügyileg pedig függetlenné kívántak válni, kapcsolatuk Vilmosékkal fagyossá vált. Harry herceg és felesége kevésbé népszerű, mint testvére és Katalin hercegné. Sőt, édesapját is lekörözte: többen utálják most, mint Károlyt, amikor elhagyta Dianát

A két hercegi pár: Meghan és Harry, valamint Vilmos és Katalin Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby

Tavasszal a uralkodócsaládban az Oprah Winfrey-interjú kiverte a biztosítékot. Harry és Meghan kitálalt a királyi családdal való kapcsolatukról, nézeteltéréseikről. A herceg mélyen megsértette a királyi családot, békülésre esély sem mutatkozott. Egy hónappal később azonban nagyapjuk, II. Fülöp herceg elhunyt és temetésén a két fivér újra találkozott. Bár a szertartáson egymásra sem néztek, egy bennfentes szerint a szertartás után közelebb került egymáshoz, sokáig beszélgettek.

A békülés folytatódott, amikor a néhai Diana hercegné emlékére készült szobor avatására Harry hazautazott, hogy testvérével együtt leplezzék le édesanyjuk emlékművét.

A US Weeklynek egy királyi szakértő azt mondta, hogy a történtek ellenére Vilmos és Katalin kifejezetten jó kapcsolatot ápol Harryvel és feleségével.

„A pletykák ellenére nagyon közel állnak egymáshoz mind a négyen. Zoomon és FaceTime-on beszélgetnek, amikor csak tudnak. Lehet, hogy sok mindenben nem értenek egyet, de tiszteletben tartják egymás nézeteit"

- nyilatkozta a szakértő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.