Kitálalt a nagyképű magyar színészről Szabó Győző: "Szent meggyőződése, hogy ő maga a magyar Brad Pitt"

Forrás: Facebook/Szabó Győző -
magyar színész nagyképűség Retro Rádió Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Győző elárulta, hogy bizony itthon is akad olyan színész, aki képes nagyképűségével kiakasztani a kollégáit. A magyar Brad Pittnek nevezte, mert az illető így hivatkozik magára. 

Szabó Győző a Retro Rádióban beszélt arról, hogy nemcsak a külföldi sztárok között lehet olyat találni, akivel nem feltétlenül könnyű együtt dolgozni. Elmesélte, hogy ő is ismer olyan hazai színészt, aki nagyképűségével ki tudja akasztani a kollégáit.

Szabó Győző mesélt egy nagyképű kollégájáról Forrás: Facebook/Szabó Győző

Ő az, aki minden alkalommal leszögezi, hogy M-es méretű pólónál nagyobbat nem hajlandó hordani. Ezzel csak az a bökkenő, hogy a méretei alapján bőven XL-es.

Ripost

"Az említett kolléga meglehetősen sokat veszekedett az öltöztetőkkel, akik a méretének megfelelő ruhákat akarták ráadni, így végül arra jutottak, hogy bár XL-es cuccokat adnak rá, a címkéket kicserélik M-esre" - árulta el, de természetesen az illetőt nem nevezte meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.