Szabó Győző elárulta, hogy bizony itthon is akad olyan színész, aki képes nagyképűségével kiakasztani a kollégáit. A magyar Brad Pittnek nevezte, mert az illető így hivatkozik magára. 

Szabó Győző a Retro Rádióban beszélt arról, hogy nemcsak a külföldi sztárok között lehet olyat találni, akivel nem feltétlenül könnyű együtt dolgozni. Elmesélte, hogy ő is ismer olyan hazai színészt, aki nagyképűségével ki tudja akasztani a kollégáit. 

Szabó Győző mesélt egy nagyképű kollégájárólForrás: Facebook/Szabó Győző

"Itthon is akadnak olyan színészek, akiknek az énképe köszönőviszonyban sincs azzal, amilyennek a környezete látja őket. Az egyikük szent meggyőződése, hogy ő maga a magyar Brad Pitt és ennek előszeretettel ad hangot a forgatásokon. Ő az, aki minden alkalommal leszögezi, hogy M-es méretű pólónál nagyobbat nem hajlandó hordani. Ezzel csak az a bökkenő, hogy a méretei alapján bőven XL-es. Ennél fogva érdekesen festett, amikor megjelent a kamerák előtt hangsúlyos pocakkal, amit egyedül ő nem látott" - idézi a Ripost Győzőt.

"Az említett kolléga meglehetősen sokat veszekedett az öltöztetőkkel, akik a méretének megfelelő ruhákat akarták ráadni, így végül arra jutottak, hogy bár XL-es cuccokat adnak rá, a címkéket kicserélik M-esre" - árulta el, de természetesen az illetőt nem nevezte meg.