"Reméljük, soha nem jön ki a börtönből ez az ember" - Megszólalt a meggyilkolt soroksári futónő édesanyja

Fotó: Koncz Márton - Origo -
gyilkosság futónő börtön bíróság ítélet Soroksár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két nappal az ítélethirdetés előtt vallomást akar tenni a soroksári kocogónő gyilkosa. A férfi három éve makacsul hallgatott az ügyben, amelyben azzal vádolják, hogy megfojtott és megbecstelenített egy édesanyát még 2013-ban Soroksáron.

A férfit öt év után fogta el a rendőrség, mint kiderült, DNS-ét - ami lebuktatta - szinte mindenhol megtalálták a helyszínen. A megölt nő anyja a Tényeknek azt mondta: csak az tartja életben, hogy lánya gyilkosát hamarosan elítélik.

Szinte napra pontosan nyolc évre a kegyetlen gyilkosság után hirdetett volna ítéletet a bíróság a soroksári futónő ügyében. Az erdő szélén élő hajléktalan futás közben kapta el Krisztinát, zsineggel megfojtotta, lemeztelenítette, és megbecstelenítette. Krisztina édesanyja nyolc éve várt arra, hogy kimondják az ítéletet, most azonban attól tart, hogy a gyilkos csak az időt húzza.

-mondta az áldozat édesanyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.