Olaszországi gyerekgyilkosság: megdöbbentő dolgokat árult el volt kolléganője az anyáról, aki hidegvérrel ölte meg kétéves kisfiát

gyilkosság Olaszország gyerekgyilkos kolléganő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, már a héten bíróság elé állíthatják B. Katalint. A gyilkossá vált anyáról most egykori kolléganője árult el néhány megdöbbentő dolgot.

Katalint azzal vádolják, hogy megölte kétéves kisfiát Olaszországban. A szörnyű tettre azután került sor, hogy a magyar bíróság ideiglenesen az apánál helyezte el Alexet, akivel a nő csak héthetente három órára találkozhatott volna.

Az eset előtt az egész világ értetlenül áll. Katalinról több dolog is napvilágra került: többek között az, hogy korábban pornózott, sőt, korábban is fenyegetőzött azzal, hogy megöli a gyermekét.

A ripost egy meglepő bejegyzésre bukkant a Facebookon, amelynek szerzője állítja, hogy annak idején ő is erotikus munkából élt, így jól ismeri a gyilkos anyát.

„Én a Katival egyszer együtt dolgoztam 2016 körül Ausztriában. Már akkor látványosan szar állapotban volt. Hosszú évek óta pszichiátriai kezelés alatt áll, gyógyszerezik. Kérdem én, milyen pszichiáter az, aki azt mondta, a Kati alkalmas a gyerekvállalásra? A nagyfia készített róla meztelen képeket a munkához. Ezt ő mesélte el. Kérdem én, milyen gyógymód az, ami ilyen cselekedetet enged az elmének'?"

-áll a posztban.

Képünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.