"Lajcsit figyeljük, ráb*szik" - súlyosan megfenyegették Lagzi Lajcsit zsarolói

fenyegetés Galambos Lajos védelem zsarolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is korábban beszámoltunk, Lagzi Lajcsit egy 200 milliós csalásba akarták belerángatni: három férfi 200 millió forintot kért azért, hogy kedvező módon befolyásolják Lajcsi bírósági eljárását. 

Augusztusban három férfi felajánlotta Lagzi Lajcsinak, hogy 200 millió forint ellenében kedvezően befolyásolják az ellene folyamatban levő bírósági eljárást. A zenész azonnal jelentette a hatóságoknak a zsarolást és a közreműködésével sikerült elkapni a bűnözőket, akiket azóta kiengedtek a rácsok mögül. Lajcsi azóta egyáltalán nem érzi biztonságban magát, már csak azért se, mert a bűnszervezet megfenyegette őt és ügyvédjét is.

- hangzott az egyik üzenet.

Lagzi Lajcsi nem érzi magát biztonságban, amióta kiengedték zsarolóit. Fotó: Csudai Sándor - Origo

A zenész felvette a kapcsolatot a Nemzeti Védelmi Szolgálattal, akikkel a korábbiakban már együttműködött. Amióta szabadlábon vannak a zsarolói, fokozott óvatossággal éli a mindennapjait - írja a Blikk.

A Blikk azt is kiderítette, hogy a gyanúsítottakkal szemben a nyomozás folyamatban van. Két gyanúsított esetében bűnügyi felügyeletet rendeltek el – ami lehet házi őrizet vagy lakhelyelhagyási tilalom –, a harmadik pedig szabadlábra került.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.