Megdöbbentő részletek derültek ki Lagzi Lajcsi zsarolóiról: fondorlatos módon próbálták behálózni

Life TV -
Galambos Lajos zsarolás csalók Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsit nemrég csalók környékezték meg azzal, hogy 200 millió forint fejében elsimítják a folyamatban lévő ügyét. Mint ismert, a zenész nem élt a lehetőséggel, helyette a hatóságokkal együttműködve buktatta le őket. Most újabb részleteket árult el az esetről. 

Galambos Lajcsi közműlopási és vesztegetési ügye jelenleg is folyamatban van, bár a tárgyalást elhalasztották. A zenészt nemrég ezzel kapcsolatban keresték meg csalók méghozzá azzal az ajánlattal, hogy 200 millió forintért cserében segítenek elsimítani a dolgokat. Mint ismert, Lajcsi nem vette igénybe az illetők "szolgáltatását", helyette a hatóságokkal együttműködve filmbe illő módon buktatta le a csalókat. Segítőkészsége azonban a saját ügyére semmilyen hatással nincsen, így is börtönbe kerülhet.

Lajcsit a postásán keresztül érték el a csalók Life TV

A zenész most újabb részleteket árult el arról, hogyan zajlott az első találkozása az illetőkkel. "

Akkor már éreztem, hogy valami nem stimmel, így megkérdeztem, baj van-e. Ő erre csak annyit válaszolt: „jó barátok keresnek".

Blikknek

Azt akarták, azonnal váltsam le az ügyvédemet, mert szerintük ő egy besúgó, majd ők adnak jogi képviselőt. Én persze, már akkor tudtam, hogy semmilyen együttműködést nem akarok velük,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.